Francia magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKCzeizing Adél 4000 Ft / 60 perc

Czeizing Adél

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 1 év

Kor: 22 éves

Bemutatkozás

Francia nyelv oktatását vállalom, Franciaországban élő diákként, kizárólag online. Az ország több területén laktam és utaztam, így közelebbről is ismerem a tájakat, településeket és az ottaniak hétköznapjait, szófordulatait. Szívesen gondolkozom és beszélgetek a francia irodalmról és filmművészetről. Többek között, ezért is végzek irodalom szakot itt kinn. Az egyetemi jelentkezéskor szükséges volt egy nyelvvizsga felmutatása, ezért letettem a felsőfokot (DALF C1) mindössze négy év után. Szeretek idegen nyelvekkel foglalkozni, önszorgalomból tanultam a franciát az orosz, angol, perzsa és német mellett. Tanításuk segít engem is azoknak mélyebb elsajátításában.

Kérlek, vegye fel velem a kapcsolatot email-ben, hogy megbeszélhessük az első alkalom időpontjat. Ennek az ingyenes 30 perces próbaóra keretében megismerkedhetünk, felmérhetem a szintjét, és megbeszélnénk mik a tervei az órával, hogy kitűzhessünk egy közös irányt amely mellett haladhatnánk a későbbiekben.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

3 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Speciális nyelvtanulás fajta: Érettségi/Felvételi felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Korrepetálás

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@franciatanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.