Francia magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK


Értékelési útmutató francia tanárok értékeléséhez

Azzal, hogy értékelést írsz, egyben hozzájárulsz, hogy nevedet feltüntessük értékelésednél. E-mail címedet nem tüntetjük fel.

Értékelés írásának az a feltétele, hogy már legalább egyszer voltál a szóban forgó franciatanárnál. Az értékelő űrlapon minden mezőt ki kell töltened, különösen ügyelj rá, hogy e-mail címedet jól add meg. Erre küldjük ugyanis majd azt a linket, mely az értékelés megerősítéséhez szükséges. Csak olyan e-mail címet adhatsz meg, melyben vezetékneved, vagy annak legalább egy része benne van.

A megerősített értékeléseket megvizsgáljuk és amennyiben nem ütközik irányelveinkbe, elérhetővé tesszük az oktató hirdetése alatt. Amennyiben kérdések merülnek fel az értékeléssel kapcsolatban, akkor e-mailben megkeresünk. Ez azért fontos, hogy biztosan csak kiegyensúlyozott értékelések legyenek oldalunkon. A franciatanarok.hu joga,  hogy amennyiben úgy ítéli meg, értesítés nélkül mellőzze az értékelést. Ha az értékelés kikerült, akkor ezt tudatjuk veled és a tanárral is. Ha szeretné, a tanár reagálhat az értékelésre, mely rögtön amellett jelenik majd meg. Ebben az esetben értesítünk téged.

Az értékelés egyik része a pontozás, mely során 1-5 közötti pontszámot adhatsz a tanár és az óra különböző tulajdonságaira a kívánt számú csillagra kattintással.

A másik része a szöveges értékelés, melynél azt kérjük, hogy legyen minél informatívabb, de csak olyan dolgokat tartalmazzon, melyek mások számára hasznosak lehetnek annak eldöntésében, hogy érdemes-e az adott tanárt választaniuk. Amennyiben negatív tapasztalataid vannak, ne az érzelmeidre, hanem tényekre alapozva tárgyilagosan értékeld a tanárt. Kerüld a káromodást, durva kifejezések használatát és az olyan információk közlését, melyek nem az oktatással kapcsolatosak, mint például az oktató kinézete, vallási, világnézeti és egyéb hovatartozása, magánélete.