Francia magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK


Hirdetnék

Miért érdemes nálunk hirdetni?

A franciatanárok.hu francia magántanároknak és franciát tanuló diákoknak segít, hogy egymásra találjanak.  Ezért érdemes nálunk hirdetned:

  • Mi vagyunk az egyik leglátogatottabb francia magántanár oldal a neten. Folyamatosan dolgozunk rajta, hogy akik francia tanárt keresnek, nálunk leljenek rá a megfelelő segítségre. Az internetes keresők első találati oldalán találkozhatsz odalunkkal rengeteg olyan kulcsszóra, mint például a francia tanár, francia nyelvtanár, francia nyelvtanulás és még számos hasonló kifejezés. Hirdetéseinket megtalálod a legnagyobb linkgyűjteményekben és francia oktatással foglalkozó oldalakon is.Csak francia magántanári hirdetésekkel foglalkozunk, így olyan adatlapot készíthetsz nálunk, ami pontosan megfelel a tantárgy igényeinek
  • A regisztrációs űrlap kitöltésekor végivezetünk az összes olyan ponton, ami érdekes lehet egy franciatanári hirdetést böngésző számára. Ha minden rovatot kitöltesz, olyan hirdetésed lesz,  amelyből egy diák azonnal láthatja, hogy te vagy-e számára a megfelelő választás. Így mindketten időt takarítotok meg, mert akik felveszik veled a kapcsolatot, azok általában már komoly érdeklődők.
  • Ha jól oktatsz, abból profitálhatsz, mert diákjaid értékelést írhatnak rólad az oldalon, ami új tanítványokat hozhat számodra.
  • Saját magad menedzselheted hirdetésedet. Bármikor beléphetsz Személyes Oldaladra, ahol módosíthatod a hirdetés bármely részét, ha már sok diákod van, akkor  akár ideiglenesen szüneteltetheted,(ettől nem változik a hirdetési határidő), vagy akár törölheted is. Itt kérheted, hogy hosszabbítsuk meg, emeljük ki, vagy helyezzük a hirdetési lista élére a hirdetést, de feltölthetsz francia oktatási anyagokat. linkeket is.
  • Nemcsak számodra, hanem az oldalon kereső diákok számára is könnyű és áttekinthető a rendszer, az adatlap szűrő segítségével gyorsan és hatékonyan szűkíthetik a listát a számukra érdekes találatokra. Ezért is vagyunk népszerűek a tanárt keresők között, amiből te profitálhatsz.
  • Ha problémába ütközöl, keress minket bátran, kérdésedre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.

Tájékoztató az oldal működéséről

A franciatanárok.hu-n franciát oktató magántanárok hirdetnek. A hirdetések listája a főoldalon jelenik meg, a látogatók pedig szűrhetik a listát a saját igényeik szerint.

Hirdetésed feladásakor választhatsz, hogy normál, vagy kiemelt hirdetést szeretnél megjelentetni nálunk. Ha kiemelt hirdetést szeretnél, akkor a normál hirdetés díja mellett a hirdetés kiemelését kell fizetned. Kiemelt hirdetésből egyszerre legfeljebb 3 darab lehet, ezek az lista tetején, vagyis a leginkább észrevehető helyeken jelennek meg. Egymáshoz képest minden oldalbetöltésnél sorsolódik a pozciójuk, így egyik kiemelt hirdetés sem élvez előnyt a másikkal szemben. Ha kiemelési időd lejárt, hirdetésed a normál hirdetési lista tetejére kerül, amennyiben regisztrációdkor emeltük azt ki. Ha később kérvényezted, akkor oda kerül vissza a normál listába, ahonnan kiemeltük.

A kiemeltek alatt kezdődnek a normál hirdetések. Ha ilyen hirdetést adsz fel nálunk, az a normál lista első helyére kerül. Mivel a később felkerülő hirdetések is mindig első helyen kezdenek, így minden hirdetésfeladáskor a korábbiak egyel lejjeb kerülnek. A feljebb levő hirdetéseket több látogató látja, így időnként érdemes a hirdetésedet előrehelyezni.

A regisztrációs űrlap kitöltése után e-mailben tájékoztatunk a fizetés részleteiről. Bankszámlánkra történő utalással, bankkártyával, vagy személyes befizetéssel is fizethetsz nálunk. Miután megérkezett az összeg, a kért szolgáltatásokat 24 órán belül elindítjuk.

Regisztrációd végeztével bármikor használhatod jelszavaddal védett Személyes oldaladat, ahol minden hirdetéseddel kapcsolatos tevékenységet elvégezhetsz. Szerkesztheted adatlapodat, kérvényezheted hirdetésed hosszabbítását, kiemelését, vagy előrehelyezését. Érdemes tudni, hogy hosszabbításkor egyben előre is helyezzük hirdetésedet, ez tehát benne van az előfizetés árában.

Ha egy diák órát vett nálad, neve és e-mail címe megadásával értékelést írhat rólad, amit megjelentetünk adatlapod alatt. Érdemes bíztatnod diákjaidat, hogy értékeljenek, hiszen a jó értékelések bizalmat keltenek az oldalt böngésző új diákokban, és ez új tanítványokhoz segíthet hozzá.

A franciatanárok.hu a Tanárok Oldalcsoport egyik oldala, mely összesen 12 tantárgyi oldalt fog össze. Ha nemcsak franciát, hanem az alábbi tárgyak valamelyikét is tanítod még, akkor az ahhoz tartozó hrdetésedet minden további költség nélkül rakhatod fel az adott oldalra:


Tudomány oldalakNyelvi oldalak

matektanarok.hu

angoltanarok.com

fizikatanarok.hu

nemettanarok.hu

kemiatanarok.hu

franciatanarok.hu

tortenelemtanarok.hu

olasztanarok.hu

irodalomtanarok.hu

spanyoltanarok.hu

biologiatanarok.hu

 

informatikatanarok.hu

 

 

Ehhez az itt megadott felhasználónévre és jelszóra van szükséged, mellyel bármelyik egyéb oldalunkon be tudsz lépni és létrehozni a megfelelő hirdetést, amely azonnal meg is jelenik, sőt, többi hirdetésed linkje is látszani fog mindegyik adatlapod alján, így mindenhol azonnal látszik, milyen tárgyakat tanítasz még. Mindegyik hirdetésed ugyanakkor jár le. A hirdetések együtt hosszabbíthatók, ezt bármelyik tantárgy Személyes oldalán kérheted, viszont mivel a különböző tantárgyak hirdetései különböző oldalakon és listákban találhatók, a hirdetés előrehelyezést és kiemelést külön-külön kell kérned és fizetned.

 

 Szolgáltatások

Hirdetés megjelenítése
Hirdetés megjelenítése 1 hónap időtartamra   2390 Ft
Hirdetés megjelenítése 2 hónap időtartamra   4290 Ft
Hirdetés megjelenítése 3 hónap időtartamra   5990 Ft
Hirdetés megjelenítése 6 hónap időtartamra   9590 Ft
Hirdetés megjelenítése 1 év időtartamra 14990 Ft
Kiemelés
Hirdetés kiemelése az első 3 hirdetés közé 1 hétre   1890 Ft
Hirdetés kiemelése az első 3 hirdetés közé 2 hétre   3090 Ft
Hirdetés kiemelése az első 3 hirdetés közé 3 hétre   4090 Ft
Hirdetés kiemelése az első 3 hirdetés közé 1 hónapra   4990 Ft
Feladást követően hirdetésedet bármikor előrehelyezheted
Hirdetés előrehelyezése   1690 Ft

Ha hirdetésed kiemelését is kérvényezed, akkor azt a kért időszakra a legfelső pozíciók egyikében, a kiemelt hirdetések rovatban jelentetjük meg. Az itt levő hirdetések sorrendjét rendszerünk véletlenszerűen rotálja minden oldalmegtekintéskor.

Kiemelés hiányában hirdetésedet a kiemeltek alatt kezdődő normál hirdetési blokk első helyén jelentetjük meg.

Később, amikor hirdetésed az újak miatt hátrébb került a listában, érdemes lehet kérned előrehelyezését.

Hirdetésedet kérésedre meghosszabbítjuk, akár annak lejárata előtt, vagy után is. A hosszabbítás mindig magában foglal egy előrehelyezést is.

Bankszámlánkra utalással, bankkártyával, vagy személyes befizetéssel is tudod fizetni szolgáltatásainkat.

Regisztráció

Az adatlap kitöltése előtt olvassa el a Hirdetési feltételeket és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.

Az így jelölt mezők kitöltése kötelező

Az így jelölt mezők nem jelennek meg hirdetésében. A többi mező - amennyiben kitölti őket - igen.

Személyes adatok

Fotó feltöltése

Kép feltöltését nagyon ajánljuk, a képes hirdetésekre jóval többen jelentkeznek. A képfájl mérete nem haladhatja meg a 2 Mbyte-ot.

Feltölthető formátumok: .jpg, .bmp, .gif

Oktatás helye


Maximum 5 cím adható meg!
Maximum 10 cím adható meg!

Maximum 10 cím adható meg!


Oktatási adatokÓradíj 1 főnek:Ft/ perc
Óradíj 2 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 3 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 4 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 5 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 6 főtől :Ft/ perc/főKérjük, hogy az alábbi listából csak akkor válasszon, ha egy vagy több konkrét nyelvvizsgarendszer sajátságait jól ismeri és ezekre speciális felkészítést tud nyújtani. Hirdetése így meg fog jelenni abban a listában, ami nyelvvizsga aloldalunkon a megfelelő nyelvvizsgarendszernél található. A nyelvvizsgarendszer(ek) kiválasztása mellett a Speciális nyelvtanulás fajtája menüből az alap, közép, illetve felsőfokú nyelvvizsgára való felkészítés lehetőségek közül is válassza ki azokat, melyeket vállal. Ha csak általánosan tud segítséget nyújtani nyelvvizsga felkészítésben, akkor csak a Speciális nyelvtanulás fajták közül jelölje be a megfelelőeket.


Hirdetés szövege

Előfizetés fajtája

Hirdetés megjelenítése


Kiemelés


Fizetési mód

Számlázási adatok

A hatályos adótörvények szerint szolgáltatásunk igénybevevőjének kötelező számlát küldenünk. Ezért kérjük, hogy adja meg azt a címet, amire szeretné, hogy a számlát kiállítsuk. A számlát e-mailben küldjük, a számlázási címre azért van szükség, mert a vevő címe a számla kötelező eleme.


Egyéb

Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy jelzi, hol találkozott az oldallal.
Ha észrevétele, kérése van a regisztrációs űrlappal, vagy egyéb megjegyzése az oldallal kapcsolatban, kérjük itt jelezze. Az észrevételek, kérések, megjegyzések alapján az űrlapot és az oldalt folyamatosan fejlesztjük.


Feliratkozás hírlevélre

Időnként szeretnénk önnek hírlevelet küldeni az oldallal kapcsolatos aktuális fejlesztésekről, illetve akcióinkról. Ezek az információk segítségére lesznek abban, hogy szolgáltatásainkat minél hatékonyabban tudja igénybe venni. Ne ijedjen meg, ígérjük, hogy csak akkor írunk önnek, ha tényleg fontos. Egyéb témakörökben (pl. más cégek reklámozása) soha nem küldünk hírlevelet.