Francia magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK


Hirdetnék

Miért érdemes nálunk hirdetni?

A franciatanárok.hu francia magántanároknak és franciát tanuló diákoknak segít, hogy egymásra találjanak.  Ezért érdemes nálunk hirdetnie:

  • Mi vagyunk az egyik leglátogatottabb francia magántanár oldal a neten. Folyamatosan dolgozunk rajta, hogy akik francia tanárt keresnek, nálunk leljenek rá a megfelelő segítségre. Az internetes keresők első találati oldalán találkozhat odalunkkal rengeteg olyan kulcsszóra, mint például a francia tanár, francia nyelvtanár, francia nyelvtanulás és még számos hasonló kifejezés. Hirdetéseinket megtalálja a legnagyobb linkgyűjteményekben és francia oktatással foglalkozó oldalakon is.Csak francia magántanári hirdetésekkel foglalkozunk, így olyan adatlapot készíthet nálunk, ami pontosan megfelel a tantárgy igényeinek.
  • A regisztrációs űrlap kitöltésekor végivezetjük az összes olyan ponton, ami érdekes lehet egy franciatanári hirdetést böngésző számára. Ha minden rovatot kitölt, olyan hirdetése lesz, amelyből egy diák azonnal láthatja, hogy ön-e számára a megfelelő választás. Így mindketten időt takarítanak meg, mert akik felveszik önnel a kapcsolatot, azok általában már komoly érdeklődők.
  • Ha jól oktat, abból profitálhat, mert diákjai értékelést írhatnak önről az oldalon, ami új tanítványokat hozhat önnek.
  • Saját maga menedzselheti hirdetését. Bármikor beléphet Személyes oldalára, ahol módosíthatja a hirdetés bármely részét, ha már sok diákja van, akkor  akár ideiglenesen szüneteltetheti (ettől nem változik a hirdetési határidő), vagy akár törölheti is. Itt kérheti, hogy hosszabbítsuk meg, emeljük ki, vagy helyezzük a hirdetési lista élére a hirdetést, de feltölthet francia oktatási anyagokat, linkeket is.
  • Nemcsak az ön, hanem az oldalon kereső diákok számára is könnyű és áttekinthető a rendszer, az adatlap szűrő segítségével gyorsan és hatékonyan szűkíthetik a listát a számukra érdekes találatokra. Ezért is vagyunk népszerűek a tanárt keresők között, amiből ön profitálhat.
  • Ha problémába ütközik, keressen minket bátran, kérdésére legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.

Tájékoztató az oldal működéséről

A franciatanárok.hu-n franciát oktató magántanárok hirdetnek. A hirdetések listája a főoldalon jelenik meg, a látogatók pedig szűrhetik a listát a saját igényeik szerint.

Hirdetése feladásakor választhat, hogy normál, vagy kiemelt hirdetést szeretne megjelentetni nálunk. Ha kiemelt hirdetést szeretne, akkor a normál hirdetés díja mellett a hirdetés kiemelését kell fizetnie. Kiemelt hirdetésből egyszerre legfeljebb 3 darab lehet, ezek az lista tetején, vagyis a leginkább észrevehető helyeken jelennek meg. Egymáshoz képest minden oldalbetöltésnél sorsolódik a pozciójuk, így egyik kiemelt hirdetés sem élvez előnyt a másikkal szemben. Ha kiemelési ideje lejárt, hirdetése a normál hirdetési lista tetejére kerül, amennyiben regisztrációjakor emeltük azt ki. Ha később kérvényezte, akkor oda kerül vissza a normál listába, ahonnan kiemeltük.

A kiemeltek alatt kezdődnek a normál hirdetések. Ha ilyen hirdetést ad fel nálunk, az a normál lista első helyére kerül. Mivel a később felkerülő hirdetések is mindig első helyen kezdenek, így minden hirdetésfeladáskor a korábbiak egyel lejjeb kerülnek. A feljebb levő hirdetéseket több látogató látja, így időnként érdemes a hirdetését előrehelyezni.

A regisztrációs űrlap kitöltése után e-mailben tájékoztatjuk a fizetés részleteiről. Bankszámlánkra történő utalással, bankkártyával, vagy személyes befizetéssel is fizethet nálunk. Miután megérkezett az összeg, a kért szolgáltatásokat 24 órán belül elindítjuk.

Regisztrációja végeztével bármikor használhatja jelszavával védett Személyes oldalát, ahol minden hirdetésével kapcsolatos tevékenységet elvégezhet. Szerkesztheti adatlapját, kérvényezheti hirdetése hosszabbítását, kiemelését, vagy előrehelyezését. Érdemes tudni, hogy hosszabbításkor egyben előre is helyezzük hirdetést, ez tehát benne van az előfizetés árában.

Ha egy diák órát vett önnél, neve és e-mail címe megadásával értékelést írhat, amit megjelentetünk adatlapja alatt. Érdemes bíztatnia diákjait, hogy értékeljenek, hiszen a jó értékelések bizalmat keltenek az oldalt böngésző új diákokban, és ez új tanítványokhoz segítheti hozzá.

A franciatanárok.hu a Tanárok Oldalcsoport egyik oldala, mely összesen 12 tantárgyi oldalt fog össze. Ha nemcsak franciát, hanem az alábbi tárgyak valamelyikét is tanítja még, akkor az ahhoz tartozó hrdetését minden további költség nélkül rakhatja fel az adott oldalra:


Tudomány oldalakNyelvi oldalak

matektanarok.hu

angoltanarok.com

fizikatanarok.hu

nemettanarok.hu

kemiatanarok.hu

franciatanarok.hu

tortenelemtanarok.hu

olasztanarok.hu

irodalomtanarok.hu

spanyoltanarok.hu

biologiatanarok.hu

 

informatikatanarok.hu

 

 

Ehhez az itt megadott felhasználónévre és jelszóra van szüksége, mellyel bármelyik egyéb oldalunkon be tud lépni és létrehozni a megfelelő hirdetést, amely azonnal meg is jelenik, sőt, többi hirdetése linkje is látszani fog mindegyik adatlapja alján, így mindenhol azonnal látszik, milyen tárgyakat tanít még. Mindegyik hirdetése ugyanakkor jár le. A hirdetések együtt hosszabbíthatók, ezt bármelyik tantárgy Személyes oldalán kérheti, viszont mivel a különböző tantárgyak hirdetései különböző oldalakon és listákban találhatók, a hirdetés előrehelyezést és kiemelést külön-külön kell kérnie és fizetnie.

 

 Szolgáltatások

Figyelem! Szolgáltatásunk után csak magánszemélyeknek tudunk számlát kiállítani, egyéni vállalkozók, vagy cégek számára sajnos nem. Kérjük, csak akkor töltse ki a jelentkezési lapot, ha önnek megfelelő, hogy magánszemélyként fog számlát kapni és magánszámlájáról fizeti a szolgáltatási díjat.

Hirdetés megjelenítése
Hirdetés megjelenítése 1 hónap időtartamra   4190 Ft
Hirdetés megjelenítése 2 hónap időtartamra   7590 Ft
Hirdetés megjelenítése 3 hónap időtartamra 10490 Ft
Hirdetés megjelenítése 6 hónap időtartamra 16790 Ft
Hirdetés megjelenítése 1 év időtartamra 25990 Ft
Kiemelés
Hirdetés kiemelése az első 3 hirdetés közé 1 hétre   3490 Ft
Hirdetés kiemelése az első 3 hirdetés közé 2 hétre   5590 Ft
Hirdetés kiemelése az első 3 hirdetés közé 3 hétre   7390 Ft
Hirdetés kiemelése az első 3 hirdetés közé 1 hónapra   8990 Ft
Feladást követően hirdetésedet bármikor előrehelyezheted
Hirdetés előrehelyezése   2890 Ft

Ha hirdetése kiemelését is kérvényezi, akkor azt a kért időszakra a legfelső pozíciók egyikében, a kiemelt hirdetések rovatban jelentetjük meg. Az itt levő hirdetések sorrendjét rendszerünk véletlenszerűen rotálja minden oldalmegtekintéskor.

Kiemelés hiányában hirdetését a kiemeltek alatt kezdődő normál hirdetési blokk első helyén jelentetjük meg.

Később, amikor hirdetése az újak miatt hátrébb került a listában, érdemes lehet kérnie előrehelyezését.

Hirdetését kérésére meghosszabbítjuk, akár annak lejárata előtt, vagy után is. A hosszabbítás mindig magában foglal egy előrehelyezést is.

Bankszámlánkra utalással, bankkártyával, vagy személyes befizetéssel is tudja fizetni szolgáltatásainkat.

Regisztráció

Az adatlap kitöltése előtt olvassa el a Hirdetési feltételeket és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.

Az így jelölt mezők kitöltése kötelező

Az így jelölt mezők nem jelennek meg hirdetésében. A többi mező - amennyiben kitölti őket - igen.

Személyes adatok

Fotó feltöltése

Kép feltöltését nagyon ajánljuk, a képes hirdetésekre jóval többen jelentkeznek. A képfájl mérete nem haladhatja meg a 2 Mbyte-ot.

Feltölthető formátumok: .jpg, .bmp, .gif

Oktatás helye


Maximum 5 cím adható meg!
Maximum 10 cím adható meg!

Maximum 10 cím adható meg!


Oktatási adatokÓradíj 1 főnek:Ft/ perc
Óradíj 2 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 3 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 4 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 5 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 6 főtől :Ft/ perc/főKérjük, hogy az alábbi listából csak akkor válasszon, ha egy vagy több konkrét nyelvvizsgarendszer sajátságait jól ismeri és ezekre speciális felkészítést tud nyújtani. Hirdetése így meg fog jelenni abban a listában, ami nyelvvizsga aloldalunkon a megfelelő nyelvvizsgarendszernél található. A nyelvvizsgarendszer(ek) kiválasztása mellett a Speciális nyelvtanulás fajtája menüből az alap, közép, illetve felsőfokú nyelvvizsgára való felkészítés lehetőségek közül is válassza ki azokat, melyeket vállal. Ha csak általánosan tud segítséget nyújtani nyelvvizsga felkészítésben, akkor csak a Speciális nyelvtanulás fajták közül jelölje be a megfelelőeket.


Hirdetés szövege

Előfizetés fajtája

Hirdetés megjelenítése


Sor kiemelésFizetési mód

Számlázási adatok

A hatályos adótörvények szerint szolgáltatásunk igénybevevőjének kötelező számlát küldenünk. Ezért kérjük, hogy adja meg azt a címet, amire szeretné, hogy a számlát kiállítsuk. A számlát e-mailben küldjük, a számlázási címre azért van szükség, mert a vevő címe a számla kötelező eleme.


Egyéb

Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy jelzi, hol találkozott az oldallal.
Ha észrevétele, kérése van a regisztrációs űrlappal, vagy egyéb megjegyzése az oldallal kapcsolatban, kérjük itt jelezze. Az észrevételek, kérések, megjegyzések alapján az űrlapot és az oldalt folyamatosan fejlesztjük.


Feliratkozás hírlevélre

Időnként szeretnénk önnek hírlevelet küldeni az oldallal kapcsolatos aktuális fejlesztésekről, illetve akcióinkról. Ezek az információk segítségére lesznek abban, hogy szolgáltatásainkat minél hatékonyabban tudja igénybe venni. Ne ijedjen meg, ígérjük, hogy csak akkor írunk önnek, ha tényleg fontos. Egyéb témakörökben (pl. más cégek reklámozása) soha nem küldünk hírlevelet.