Francia magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKVerdon Judith 8000 Ft / 60 perc

Verdon Judith

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 25 év

Végzettség: Nyelvtanàri diploma, forditói oklevél

Foglalkozás: Francia nyelvtanàr, forditó

Facebook oldal: https://www.facebook.com/groups/1659029754406024/permalink/1659029757739357/

Bemutatkozás

Kizárólag ONLINE nyelvórák - közvetlenül Franciaorszàgból.

Francia nyelvtanári diplomával és fordító oklevéllel (Egri Egyetem + ELTE Bp) ) rendelkezem. T
Immàr 22. éve élek folyamatosan (jelenleg is) dél-Franciaorszàgban , francia- magyar kettös àllampolgàrként, àllandó nyelvi környezetben. Folyamatosan hasznàlom a francia nyelvet, az élet minden területén. Ennélfogva a francia kultùràval, helyi szokàsokkal, hagyomànyokkal, ill. a mindennapi ügyintézéssel kapcsolatos gyakorlatias informàciókat is szivesen àtadok, ebben is segitek.
1996 óta oktatok, minden nyelvi szinten, ma már kizárólag online - a külföldi tartózkodás miatt. Óráim màr a kezdettöl beszéd centrikusak, személyre szabottak - maximálisan a tanítványaim egyedi igényeihez, nyelvi célkitűzéseihez alakítva: korrepetálás, érettségire, nyelvvizsgára készítés, külföldi munkavállalásra készítés, stb. Àltalàban nem könyvböl tanitok, a tananyagot magam àllitom össze, teljesen személyre szabottan, a tanitvànyaim igényei szerint. Minden anyagot online biztositok és àtküldôk, hozzà tartozó hanganyaggal. Ezen felül következetesen, rendszeres házi feladatokkal segítem, amennyiben igényli .

Az első megbeszélő/egyeztető óra minden esetben INGYENES. Ezt követően, azonnali kezdési lehetőség az ön által választott ritmusban, ütemezésben , szombaton is!

A tanóràk minden esetben ELÖRE utalàssal fizetendök. Az óràk idötartama 60 perces .
Ezek dìja:
22 € * ( kizàrólag EURO-ban tudok fogadni utalàst !)

*Szàmlàt àllitok ki róla.

Minden leendő tanítványomat szeretettel vàrom, otthona kényelméből, földrajzi helyhez kötöttség nélkül.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

20 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Senior (50+) oktatás, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: értékesítési, irodai, kereskedelmi, marketing, nyelvészeti, pénzügyi, üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@franciatanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Kelemen Lilla értékelése

Értékelés időpontja: 2023 április 25
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bonjour Judith, szeretném kifejezni, hogy mennyire köszönöm az élményt, hogy te tanítasz! :) Az órák mindig felvidítanak, még a legkáoszosabb napomon is és itt azt érzem, hogy valóban ér sikerélmény, ami nagyon motivál. Nagyon tetszik, ahogy tanítasz, a legkiválóbban ! (eddigi tapasztalataim alapján) és tényleg nagyon motiváló a jókedved is! Mindez nagyon nagy élmény nekem és mégegyszer : Nagyon köszönöm a közös munkàt! MERCI! :)

Judith reakciója: Kedves Lilla, nagyon köszönöm az értékelesedet ! Merci ;) Vàrlak tovàbbra is szeretettel az óràimon!
 

Simon Adél értékelése

Értékelés időpontja: 2022 augusztus 3
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Számomra nagyon fontos volt, hogy mind nyelvtanilag, mind beszédkészségben fejlődjek. Judith segít elmélyíteni a már ismert nyelvtani szerkezeteket, valamint új, számomra bonyolultabb nyelvtanokkal is megismerkedhetek óráról órára. Ha valamit nem értek, többször, akár máshogy megközelítve is elmagyarázza a Tanárnő. Az óráink mindig nagyon jó hangulatban telnek. Mindenkinek, bármilyen szinten is tart franciából ajánlani tudom Judithot, hisz óráit személyre szabottan állítja össze, így bárki sikerélményként könyvelheti el a francia nyelv tanulását.

Judith reakciója: Kedves Adél! Nagyon köszönöm az értékelesedet. Kívànok tovàbbi sok sikert a tanulmànyaidhoz! Sok (nyelvi) sikerélményt neked! Bármikor àllok rendelkezésedre a tovàbbiakban is!
 

Maria Orosz értékelése

Értékelés időpontja: 2022 február 22
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Immàron màsodik éve jàrok Judithoz és az oràk mindig jo hangulatban telnek, illetve Judith teljesen flexibilis az oràk felépitését illetöen, a megszokott nyelvkönyvi tanmeneteket mellözve. Mint külföldön élö magyar àllampolgàr, szàmomra az is kiemelten fontos volt, hogy a tanàrom az adott nyelvkörnyezetben éljen és a nyelvet aktivan hasznàlja. Szivesen ajànlom Judithot a francia nyelvet elsajàtitatni akaro tanuloknak!

Judith reakciója: Kedves Marika! Nagyon köszönöm az értékelésedet! Kivànom, hogy sikerrel tudd alkalmazni az eddig tanultakat élöben is, nyelvterületen! Sok sikerélményt a tovàbbiakhoz!
 

Oravecz Rita értékelése

Értékelés időpontja: 2021 augusztus 23
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ezelőtt 6 hónappal kezdtem el franciául tanulni heti 3-4 órában. Judith személyében megtaláltam a tökeletes tanárt számomra. Mindig alapos, felkészült és személyre szabott órákat tart. Így a franciatanulás az elejétől kezdve örömet okoz. Orvosként sokszor kérdezek speziális szavakat is, ami soha nem okoz gondot Judithnak. Az időpontegyeztetésben rugalmas, a sok tanítványa ellenére. Gyakorlatias és beszédközpontú óráinak hála, jól haladok a tanulásban, amiről ezelőtt pár hete nyelvi környezetben is megbizonyosodhattam. Köszönöm az eddigi közös munkát, a türelmet, a sokszor többedszeri magyarázást és a jó hangulatú órákat. Lelkesen várom a folytatást.

Judith reakciója: Kedves Rita! Köszönöm szépen az értékelését. Sok sikert kívànok a folytatàshoz. Tovàbbra is szívesen segítem önt a nyelvtanulàsban, amennyiben szükségét érzi. Vàrom szeretettel az óràimon!
 

Dobai Dominik értékelése

Értékelés időpontja: 2020 november 28
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Màr màsodik éve jàrok Judith-hoz magànóràkra. Egyre jobb eredményeket érek el franciàból és tavaly év végén a gimnàziumban is jobb eredménnyel zàrtam. Az óràk jó hangulatban telnek és folyamatosan fejlödik a nyelvtudàsom. Ajànlom tanàrnöt màs nyelvtanulóknak is.

Judith reakciója: Kedves Dominik! Nagyon köszönöm az értékelésedet ! Tovàbbra is vàrlak szeretettel az óràimon! Sok eröt és kitartàst kivànok a nyelvtanulàshoz és csak így tovàbb ūgyesen!
 

Lörinczy Aliz értékelése

Értékelés időpontja: 2020 november 27
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A nyelvet teljesen kezdöként kezdtem el tanulni Juditnàl màr több, mint 2 évvel ezelött ( eleinte inkàbb csak hobbiból), de nagyon gyorsan fejlödtem az óràkon. Sokat beszéltetett, a nyelvtant nagyon jól elmagyaràzta, többször is, példamondatokon keresztül, amíg teljesen meg nem értettem (mindig személyre szabott tananyagból tanultunk, nem pedig könyvböl). A kiejtésem is sokat javult, minden hibàmat azonnal kijavitott. Úgy érzem, személyében megtalàltam a szàmomra megfelelö nyelvtanàrt. Mindig nagyon kedves volt velem és oldottan, jó hangulatban teltek az óràk. Lelkesedésével, nagy szakmai tudàsàval megszerettette velem a nyelvet, igy ma màr én is fr. nyelverületen élek és dolgozok . Köszönöm Judith- nak a sok-sok türelmét hozzàm és azt, hogy végigvezetett ennek a szép ( de valójàban nem könnyü!) nyelvnek az elsajàtitàsàban . Minden nyelvtanulónak csak ajànlani tudom öt! Merci beaucoup Judith!

Judith reakciója: Kedves Aliz! Nagyon köszönöm az értékelésedet és megtisztelö soraidat! Tovàbbi sok sikert kívànok a nyelv ( most màr) mindennapi hasznàlatàhoz és fejlesztéséhez! Természetesen àllok ezutàn is rendelkezésedre, ha szükségét érzed! Minden jót és sok sikerélményt a folytatàshoz!
 

Gyulai Zsuzsanna értékelése

Értékelés időpontja: 2020 október 26
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sziasztok,a tanárnőmet több mint fél éve ismerem,mindenkinek csak ajánlani tudom,mert nagyon jó hangulatban telnek az órák,rugalmas,én nagyon sokat fejlödtem amióta töle veszem az órákat!Nagyon jól elmagyarázza,(kézzel -lábbal):)esetleg ha van valami próblémám órán kivül is,mindig segit!KÖSZÖNÖM TANÁRNŐM

Judith reakciója: Kedves Zsuzsi! Nagyon köszönöm az értékelésedet! Vàrlak szeretettel az óràimon az új évben is, hogy együtt dolgozzunk és fejleszthessük tovàbb a nyelvtudàsod, amelyet a munkàd soràn mindennap tudsz majd hasznàlni. Ūgyesen igy tovàbb! Sok sikerélményt kívànok!