Francia magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKVerdon Judith 6000 Ft / 60 perc

Verdon Judith

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 24 év

Végzettség: Nyelvtanàri diploma, forditói oklevél

Foglalkozás: Francia nyelvtanàr, forditó

Facebook oldal: https://www.facebook.com/Francianyelv-Online-391280171239577/

Bemutatkozás

Kizárólag ONLINE nyelvórák - közvetlenül Franciaorszàgból.

Francia nyelvtanári diplomával és fordító oklevéllel (Egri Egyetem + ELTE Bp) ) rendelkezem. Több, mint 18 éve élek folyamatosan (jelenleg is) dél-Franciaorszàgban , francia- magyar kettös àllampolgàrként, àllandó nyelvi környezetben. Folyamatosan hasznàlom a francia nyelvet, az élet minden területén. Ennélfogva a francia kultùràval, helyi szokàsokkal, hagyomànyokkal, ill. a mindennapi ügyintézéssel kapcsolatos gyakorlatias informàciókat is szivesen àtadok, ebben is segitek.
1996 óta oktatok, immàr 24 éve, minden nyelvi szinten, ma már kizárólag online - a külföldi tartózkodás miatt. Óráim màr a kezdettöl beszéd centrikusak, személyre szabottak - maximálisan a tanítványaim egyedi igényeihez, nyelvi célkitűzéseihez alakítva: korrepetálás, érettségire, nyelvvizsgára készítés, külföldi munkavállalásra készítés, stb. Àltalàban nem könyvböl tanitok, a tananyagot magam àllitom össze, teljesen személyre szabottan, a tanitvànyaim igényei szerint. Minden anyagot online biztositok és àtküldôk, hozzà tartozó hanganyaggal. Ezen felül következetesen, rendszeres házi feladatokkal segítem, amennyiben igényli .

Az első megbeszélő/egyeztető óra minden esetben INGYENES. Ezt követően, azonnali kezdési lehetőség az ön által választott ritmusban, ütemezésben , szombaton is!

A tanóràk díja elöreutalàssal fizetendö:
45 perc: 15 € (ill. àrfolyam szerint Ft-ban)
60 perc: 17 € (ill. àrfolyam szerint forintban)
Egy tanóràn max. 2 fö oktatàsàt tudom vàllalni, ezesetben : 12€ / fö / 70 perc

Várom minden leendő tanítványomat, otthona kényelméből, földrajzi helyhez kötöttség nélkül.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

18 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 4000 Ft / 70 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Senior (50+) oktatás, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: értékesítési, irodai, kereskedelmi, marketing, nyelvészeti, pénzügyi, üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@franciatanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Dobai Dominik értékelése

Értékelés időpontja: 2020 november 28
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Màr màsodik éve jàrok Judith-hoz magànóràkra. Egyre jobb eredményeket érek el franciàból és tavaly év végén a gimnàziumban is jobb eredménnyel zàrtam. Az óràk jó hangulatban telnek és folyamatosan fejlödik a nyelvtudàsom. Ajànlom tanàrnöt màs nyelvtanulóknak is.

Judith reakciója: Kedves Dominik! Nagyon köszönöm az értékelésedet ! Tovàbbra is vàrlak szeretettel az óràimon! Sok eröt és kitartàst kivànok a nyelvtanulàshoz és csak így tovàbb ūgyesen!
 

Lörinczy Aliz értékelése

Értékelés időpontja: 2020 november 27
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A nyelvet teljesen kezdöként kezdtem el tanulni Juditnàl màr több, mint 2 évvel ezelött ( eleinte inkàbb csak hobbiból), de nagyon gyorsan fejlödtem az óràkon. Sokat beszéltetett, a nyelvtant nagyon jól elmagyaràzta, többször is, példamondatokon keresztül, amíg teljesen meg nem értettem (mindig személyre szabott tananyagból tanultunk, nem pedig könyvböl). A kiejtésem is sokat javult, minden hibàmat azonnal kijavitott. Úgy érzem, személyében megtalàltam a szàmomra megfelelö nyelvtanàrt. Mindig nagyon kedves volt velem és oldottan, jó hangulatban teltek az óràk. Lelkesedésével, nagy szakmai tudàsàval megszerettette velem a nyelvet, igy ma màr én is fr. nyelverületen élek és dolgozok . Köszönöm Judith- nak a sok-sok türelmét hozzàm és azt, hogy végigvezetett ennek a szép ( de valójàban nem könnyü!) nyelvnek az elsajàtitàsàban . Minden nyelvtanulónak csak ajànlani tudom öt! Merci beaucoup Judith!

Judith reakciója: Kedves Aliz! Nagyon köszönöm az értékelésedet és megtisztelö soraidat! Tovàbbi sok sikert kívànok a nyelv ( most màr) mindennapi hasznàlatàhoz és fejlesztéséhez! Természetesen àllok ezutàn is rendelkezésedre, ha szükségét érzed! Minden jót és sok sikerélményt a folytatàshoz!
 

Gyulai Zsuzsanna értékelése

Értékelés időpontja: 2020 október 26
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sziasztok,a tanárnőmet több mint fél éve ismerem,mindenkinek csak ajánlani tudom,mert nagyon jó hangulatban telnek az órák,rugalmas,én nagyon sokat fejlödtem amióta töle veszem az órákat!Nagyon jól elmagyarázza,(kézzel -lábbal):)esetleg ha van valami próblémám órán kivül is,mindig segit!KÖSZÖNÖM TANÁRNŐM

Judith reakciója: Kedves Zsuzsi! Nagyon köszönöm az értékelésedet! Vàrlak szeretettel az óràimon az új évben is, hogy együtt dolgozzunk és fejleszthessük tovàbb a nyelvtudàsod, amelyet a munkàd soràn mindennap tudsz majd hasznàlni. Ūgyesen igy tovàbb! Sok sikerélményt kívànok!