Francia magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKVarga Boglárka 5500 Ft / 60 perc

Varga Boglárka

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 20 év

Végzettség: főiskola

Foglalkozás: tanár

Kor: 42 éves

Bemutatkozás

A franciát 6 évesen, tagozatos általános iskolában kezdtem el tanulni. 36 éve foglalkozom vele napi szinten. A tanárképző főiskolát kiváló diplomával végeztem el. Ösztöndíjasként a Nantes-i egyetemen tanultam és részt vehettem FLE tanári továbbképzésen is.
Diplomás nyelvtanárként 20 éve dolgozom. Több évig éltem nyelvterületen. Dolgoztam közoktatásban, céges nyelvoktatásokat tartottam ill. magántanárként.
Általános nyelvvizsgára, állásinterjúra, államvizsgára, szakdolgozat védésre, egynyelvű vizsgákra (DALF, DELF, BME, ITK), oktv-re, pótvizsgára, emelt szintű érettségire ill. gazdasági nyelvvizsgákra (BME, Corvinus, SZIE, BGE) való felkészítést is vállalok.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 3500 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés

Szaknyelv: gazdálkodási menedzsment, gazdasági, kereskedelmi, marketing, pénzügyi, üzleti, banki

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Origó

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@franciatanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Bagi Anikó értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 12
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Középiskolában második nyelvként francia nyelvet tanultam és már akkor is megszerettem ezt a nyelvet és pár év elteltével eldöntöttem, hogy szeretnék ezzel a nyelvvel újra komolyabban foglalkozni és elmélyíteni a tudásomat. Így találtam rá Bogira, aki a legjobb francia tanár, akivel eddig találkoztam. :) Mindig nagyon jó hangulatúak az órái, lelkiismeretesen készül rá és a tudása óriási, mindenre tud választ adni és persze minden szót tud, amire csak kíváncsi vagy. Türelmes, jól magyaráz és érdekes hallgatási anyagokkal készül minden egyes órára. Szóval mindent összevetve Bogit mindenkinek ajánlom!!! :)

Bui Csilla értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 1
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

2019 nyarán kezdtem el tanulni a francia nyelvet Boginál, mielőtt középiskolába kerültem volna, ahol a franciát választottam második idegennyelvnek. Az őszintét megvallva, eleinte féltem, hogy majd szeptemberben nem fogom tudni felvenni a tempót a a többi diákkal, ezért éreztem szükségét annak, hogy előtte külön órákat vegyek fel, hogy iskolakezdéskor legyen valami fogalmam magáról a francia nyelvről. Szerintem életem egyik legjobb döntése volt, mert nagyon sokat segítettek nekem Bogi órái, és a mai napig nagy hasznomra válnak. Nem csak az iskolában való feladataimban segít, hanem felkészít a lassan elkövetkezendő érettségire is, mivel a francia nyelvet fogom választani 5. érettségi tantárgynak. Összességében azt gondolom, hogy Bogi kiválóan ért a szakmájához, és bármely korosztálynak nagy segítséget tud nyújtani a francia nyelv terén.

Szabina Varga értékelése

Értékelés időpontja: 2021 április 27
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Boginál nagyszerűbb Francia Tanárt el sem tudok képzelni. Hosszú ideig tanultam gimnáziumban a franciát, de valahogy sosem kedveltem.Ahogy eljött az egyetem utolsó éve rájöttem muszáj leszek gazdasági nyelvvizsgát tenni, ha szeretném megkapni a diplomát,így elhatároztam külön órákat veszek. Rendkívül hálás vagyok, hogy elsőre Bogira találtam rá. Az első óra után tudtam,hogy ő az aki megszeretteti velem ezt a nyelvet! Az órák rendkívűl jó hangulatban, célorientáltan,a gyengeségeimre fokuszálva zajlanak. A közös órákon mindig megjelennek az aktuálitások is,mely még érdekesebbé teszi az órákat! Mindenkinek teljes szívemből ajánlom Bogit! :)

Vo Thi Ngoc Thao értékelése

Értékelés időpontja: 2021 április 26
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

4 év franciázás után vettem a bátorságot és kerestem fel Bogit és igen megbántam, hogy nem tettem előbb. Mindig hasznos és aktuális dolgokról hoz érdekesebbnél érdekesebb anyagokat, az igényeimre mindig odafigyel, alkalmazkodik, nyelvtant a legelejéről is elmagyarázza, sőt, új szavak és kifejezések tárházát varázsolja elő másodpercek alatt. Minden órán felkészülten vár, iskolai anyaggal, leckével, kérdésekkel is bármikor fordulhatok hozzá. Bár nagyon sok diákja van, ígyis mindig sikerül egy másik időpontot találni nekem, ha valamikor mégsem lenne jó. Összefoglalva, nagyon jó tanár és barát Bogi, vele az órák mindig jól és hasznosan telnek.

Liptai Emese értékelése

Értékelés időpontja: 2021 április 12
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bogival az első órám nyár közepén lehetett, azóta járok hozzá hetente egyszer. Kéttannyelvű gimnáziumba járok, ezért úgy éreztem, jól jönne, ha az iskolás órák mellett más embertől is hallanám a magyarázatot. Már az elejétől kezdve imádtam és vártam az órákat, rendkívül segítőkész, bármi kérdés van, nyugodtan fel lehet tenni. Nagyon jól magyaráz, és rengeteg mindent meglehet tanulni már pár óra alatt is. Az első évem első fél éve ezért is volt nekem gyerekjáték, mivel már nyáron elkezdtük az egészet. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!:))

Horváth Borka értékelése

Értékelés időpontja: 2021 április 9
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bogit az érettségi szóbeli részéhez való felkészülés miatt kerestem fel, és egyáltalán nem bántam meg! Az órákon kifejezetten a beszédre, és a szóbeli érettségi feladatokra koncentráltunk rá, pont amire szükségem volt, de emellett más fontos nyelvtani részeket is átvettünk. Pár alkalom után éreztem is a fejlődést, sokkal magabiztosabban beszéltem. Minden alkalom jó hangulatban telt, Bogi nagyon tapasztalt, alkalmazkodik a személyes igényekhez, a témák változatosak voltak, összességében csak ajánlani tudom!!

Lukonics Máté értékelése

Értékelés időpontja: 2020 december 25
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Iskola mellett tanulok vele. Amióta vele tanulok és segít nekem, azóta a francia jegyeim sokkal jobbak és maga a nyelv egyre érthetőbb számomra. Amiket óra közben tanulunk hasznosak és jó hangulatban telnek az órák. Nagyon ért a francia nyelvhez és segítőkész, mindenkinek ajánlom.

Karminás Bence értékelése

Értékelés időpontja: 2020 november 28
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Iskola mellé kerestem franciatanárt, hogy el tudjam érni az iskola által nem garantált alapfokot. Az órák nagyon jó hangulatban telnek. Bogi nagyon segítőkész, és felkészült. Bogi nagyon képzett és jó tanár, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Torkos Hanga értékelése

Értékelés időpontja: 2020 november 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Valamivel több, mint 1 éve, már több év franciatanulás és egy sikeres középfokú írásbeli nyelvvizsga után kerestem olyan franciatanárt, aki tud segíteni abban, hogy szóban is magabiztosan meg tudjak nyilvánulni és letenni a vizsga másik felét is. Az itt olvasott szuper értékeléseknek köszönhetően esett Bogira a választásom, és milyen jó, hogy rátaláltam (és volt épp szabad helye, mert gyakran annyian jelentkeznek hozzá, hogy várólista van)! A kezdeti bátortalanság, elakadások és a nyelvtani pontatlanságok helyretétele után lassan egyre szívesebben és oldottabban beszéltem franciául. Ahogy a többiek is írták, rendkívül felkészült tanár, egy élő szótár, és változatos anyagaival szórakoztatóvá tudta tenni a nyelvtanulást (és a fáradt péntek késődélutánokat). Nagyon szerettem, hogy lehetett vele aktualitásokról beszélni, a világjárványtól kezdve Greta Thunbergen keresztül a franciaországi politikai rendszerig. Hiszen a nyelvtani feladatok, fordítások, hallás utáni szövegértések, szavak tanulása mellett az egyik legfontosabb talán ez: kötetlenül beszélgetni, megtanulni nem csak egyes vizsgatémákról, hanem bármiről kifejezni a gondolatainkat, véleményünket. És hogy ez sikerült nekem is, azért nem lehetek elég hálás Boginak. Ha jó hangulatú, változatos, játékos, személyre szabott órákra, és valódi nyelvtudásra vágytok, akkor szerintem Bogiban nem fogtok csalódni! (u.i.: tényleg ,,túlkészít" annyira, hogy utána az ember a (nyelv)vizsgát egészen kivitelezhetőnek érzi :))

Varga Adrienn értékelése

Értékelés időpontja: 2020 november 6
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Én hobbiból kezdtem el tanulni a francia nyelvet. Olyan tanárt kerestem, aki jól felkészült, és rugalmas az egyetemi elfoglaltságaim tekintetében. Bogi minden szempontnak megfelelt. Eszméletlen nagy tudással és szókinccsel rendelkezik, emellett türelmes, alapos és segítőkész. A nyelvtant érthetően, ha kell többször is elmondja. Az órák mindig jó hangulatban telnek. Minden órán van ragozás, hallott szövegértés, fordítás, szavak ismétlése vagy éppen bővítése. A ragozást még álmodból fel keltve is tudni fogod. A francia számok is minden órán visszaköszönnek, így már ők sem fognak egy idő után kihívást jelenteni. Mindenkinek szívből ajánlom!! Ha nyelvvizsgára, érettségire készülsz vagy csak hobbiból tanulod, Boginál megtalálod a számításod! :)

Zágráb Tímea értékelése

Értékelés időpontja: 2020 november 5
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Középiskola és főiskola után kb. 20 évig nem beszéltem franciául, nagyon sok mindent elfelejtettem. Viszont Bogi segítségével gyorsan haladunk, és kedves, türelmes, mindig vidám természetével az órák hangulata is csodás. Minden órán van egy kis nyelvtan, rengeteg hallgatás, szövegértés, és elegendő időt szánunk egy-egy témakör szókincsére is. Sokszor az aktuális napi témákat is érintjük. És nem utolsó sorban, nagy hangsúlyt fektet a számok gyakorlására :)

Márton Mónika értékelése

Értékelés időpontja: 2020 szeptember 2
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Hobbiból tanulom a franciát, és örömmel veszem a pörgős és egyben jó hangulatú órákat Bogitól. Ajánlom Őt azoknak is akik, mint én csak játékból tanulnak. :)

Menyhárt Eszter értékelése

Értékelés időpontja: 2020 június 3
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A gimnáziumot követően letettem a középszintű írásbeli nyelvvizsgát, a szóbelit akkor nem sikerült, és a munkába állást követően eddig nem volt lehetőségem ismét arra a szintre visszahozni magamat. Szerettem volna személyre szabottan haladni, melyet Bogi teljes mértékben biztosít is ehhez. Változatos, összeszedett és jó hangulatú órákat tart, szövegértéssel, beszéddel, képleírással és nyelvtannal, és rugalmasan igazodik a haladási sebességedhez és az egyedi igényekhez, nagyon segítőkész. Csak ajánlani tudom.

Barna Laura értékelése

Értékelés időpontja: 2020 április 1
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sokat jártam Bogihoz, mert úgy éreztem az iskolában és magamtól soha nem fogok tudni úgy tanulni, hogy B2 szinten legyek. Rengeteget segített nekem ebben az időben, mindig változatosan tartotta az órákat, hogy fejleszteni tudjam azokat a készségeimet, amik gyengébbek. Volt hallott szövegértés, levélírás, nyelvtan, fordítás, minden, ami szükséges és Bogi mindig személyre szabottan segített nekem. Az eredmény pedig egy sikeres középfokú francia nyelvvizsga lett, amiért nagyon hálás vagyok neki. Nagyon jó tanár, csak ajánlani tudom!

Hidvégi Márta értékelése

Értékelés időpontja: 2020 március 23
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bogival a franciaóra egyben képzeletbeli utazás Párizsba, vagy Provence-ba. A részletes nyelvtani tudnivalókon át, a számok ismétlésétől, a szövegek hallgatásáig, mindenre van idő az órán. Ezért szeretem tőle tanulni a nyelvet.

Szőke Bianka értékelése

Értékelés időpontja: 2019 december 11
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bogihoz már több, mint másfél éve kezdtem el járni. Az ő segítségével ősszel elsőre sikerült a francia gazdasági nyelvvizsgám! Az órák nagyon jó hangulatúak, mindent könnyen meg lehet érteni, hiszen annyira jól magyarázza el még a legnehezebb nyelvtani dolgokat is. A következő cél pedig az általános B2 nyelvvizsga, természetesen Bogi segítségével! Mindenkinek, aki szeretne megtanulni franciául csak ajánlani tudom!

Burián Lívia értékelése

Értékelés időpontja: 2019 október 9
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Hosszú keresgélés után végre rátaláltam Bogira, aki nem csak fantasztikus tanár, hanem egy csodás személyiség is! Felkészült, precíz, alapos. Minden egyes órán figyelmet fordítunk a nyelvtanra, szókincsbővítésre, szövegértésre és hallgatásra, valamint a beszédkészségre: az elmúlt 2 évben nem beszéltem annyit franciául az előző tanárommal, mint Bogival fél év alatt. Hálás vagyok neki, hogy figyel rám és azt kapom tőle, amire szükségem van. Meleg szívvel tudom ajánlani :)

Bécsi Krisztina értékelése

Értékelés időpontja: 2019 október 7
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Általános és középiskolai tanulmányokat követően, már felnőttként kezdtem újratanulni a franciát Bogival. Munkámhoz kapcsolódóan sok nyelvórán vettem részt, rengeteget szerveztem is, így azt hiszem állíthatom, hogy van tapasztalatom ezen a téren. Ennek fényében csak jókat tudok írni, Bogi rendkívül felkészült tanár, magas szinten oktatja a nyelvet. A francia óráink változatosak mind témájukat tekintve, mind pedig a feladatokat illetően. Az anyagot nem csak leadja, hanem meggyőződik arról, hogy megértettem, majd később arról is, hogy megtanultam-e. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki eredményesen szeretne nyelvet tanulni.

Jánvái Katalin értékelése

Értékelés időpontja: 2019 szeptember 27
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

7 év kihagyás után kezdtem újra a franciát Bogival,és csak ajánlani tudom :) nagyon szeretem az óráit,egy egy nehéz hét után igazi felüdülés,mintha egy jó pszihológusom lenne :D felkészült,segítőkész,rugalmas <3

Pázmándi-P. Lili értékelése

Értékelés időpontja: 2019 szeptember 17
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sziasztok! Gimnáziumban tanulom a franciát, második nyelvként, de sajnos az ottani heti 3 óra nem elég ahhoz, hogy én kezdeni is tudjak vele valamit, ezért jöttem Bogihoz. Már kb 2 hónapja járok hozzá, és én is érzem a fejlődést. Mindig mindenben segít, türelmesen magyaráz el mindent, vannak játékosabb feladatok amik segítségével könnyen megjegyezhetőek a szavak. Sosem érzem azt, hogy nyűg lenne menni az órákra, tudom hogy mindig jó hangulatban telnek. Összességében, én csak ajánlani tudom Bogit mindenkinek! :)

Liptai Boglárka értékelése

Értékelés időpontja: 2019 szeptember 1
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sziasztok! A suliban 2. nyelvként tanulom a franciát. Sajnos nagyon nem ment, annyira, hogy tanév vége felé bukásra álltam. Utolsó előtti pillanatokban találtam rá Bogira, aki segített abban, hogy ne bukjak meg. Bogi rendkívül türelmes, segítőkész és nagyon jól magyaráz. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

Kovács Kitti értékelése

Értékelés időpontja: 2019 július 4
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kb 1 éve járok Bogihoz és neki köszönhetően sikerült a középfokú gazdasági nyelvvizsgát megszerezni. Nagyon profi, felkészült, kedves, segítőkész. Rövid idő alatt nagyon sokat sikerült fejlődni a segítségével. Rettenetesen jól magyaráz és utána be is vasalja a tanultakat :) A hallás utáni feladatoknak köszönhetően (amiktől kezdetben a falnak akartam sétálni a hangeffektek miatt) a vizsgán lévő feladatok gyerekjátéknak bizonyultak. Mellesleg az órák is nagyon jó hangulatban teltek. :) A nyelv iránti szeretetének és lelkesedésének köszönhetően ráadásul kiválóan képes motiválni is. Tehát nagyon örülök, hogy sikerült megtalálni és ajánlom mindenkinek aki franciául vagy olaszul szeretne tanulni :)

Vigh Zsanett értékelése

Értékelés időpontja: 2019 július 2
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sziasztok! :) Idén kezdtem el Bogihoz járni francia órákra heti rendszerességgel. Eddig is szerettem a francia nyelvet, de Bogi mégjobban megszeretette velem. Már belépve a kis 'tanulós' szobába magával ragad a francia érzés. Ezután az órák mindig vidáman, barátságosan és jó hangulatban telnek. Bogi hozzáállásával és módszereivel biztos tudást szerzel. Bátran ajánlom mindenkinek aki a francia nyelvet szeretné stabil alapokon elkezdeni avagy folytatni!

Tassiné Pollmann Luca értékelése

Értékelés időpontja: 2019 június 8
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sok-sok év tanulás és félbemaradt tanfolyam után kerültem Bogihoz. A segítségével végre minden részlet a helyére került, és első próbálkozásra megszereztem a régóta vágyott nyelvvizsgát. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, nagyon kedves, türelmes, felkészült és alapos tanár!

Barna Laura értékelése

Értékelés időpontja: 2019 június 5
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Értékelés Több, mint fél éve járok Bogi óráira és a francia tudásom érzékelhetően javult. Sikerült helyretenni az addig nem értett nyelvtani részeket és a hallott szövegértésem is sokat fejlődött, mivel minden órán hallgatunk és értelmezünk nyelvvizsga témákkal kapcsolatos szöveget. Bogi nagyon felkészült az aktuális vizsga követelményekkel kapcsoltban és látszik, hogy ismeri a francia nyelvkönyveket. Ezen kívül folyamatosan új módszereket talál ki, hogy hogyan tudná minél hatékonyabban megtanítani az adott témákat. Az órákon a hangulat is nagyon jó és bensőséges, franciául beszéljük meg, mi történt velünk és mi a véleményünk bizonyos témákról. Ezzel a beszédkészségem is fejlődött, könnyebben tudok hétköznapi dolgokról beszélgetni. Mindenkinek ajánlom Bogit, akár most kezdi a nyelvtanulást, akár valamilyen vizsgára készül, mert minden szinten tud foglalkozni a diákjaival és törekszik arra, hogy minél jobban testreszabja az órákat.

Azizyan Anahit értékelése

Értékelés időpontja: 2019 április 24
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Én a testvéremmel járok a tanárnő óráira és mind a ketten fejlődünk és egyszerre jól is érezzük magunkat az óráin ugyanis játékokkal több szót jegyünk meg és aztán egy kis tudásfelmérőt írunk hogy tudjuk mennyit tudunk és hogy mennyit kell még gyakorolni. Szerintem nagyon jó tanárnő és ajánlom is mindenkinek!

Kocsis Zoltán értékelése

Értékelés időpontja: 2019 április 1
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sziasztok! Tavaly augusztusban határoztam el, hogy magántanárnál szeretném a franciatanulásomat folytatni. A közölt referenciák alapján Bogit választottam, ami hihetetlenül jó döntésnek bizonyult. Az órák helyszíne ideális, kellemes környezetben szerezhetek Tőle igazán hasznosítható tudást. Azon túlmenően, hogy Bogi figyelmet fordít a nyelvtani szabályok elmélyítésére, érdekes, sokszor játékos feladatokkal segít a szókincsem bővítésében. A jó hangulatú órákon mindig változatos feladatokkal haladunk az ismeretek megszerzésében, nagy hangsúlyt helyezve az egyéni hibák, hiányosságok kiküszöbölésére is. Mindenkinek csak ajánlani tudom Bogit. A nyelvvizsgára történő sikeres felkészítés garantált :)

Székely Szilvia értékelése

Értékelés időpontja: 2019 március 31
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Középfokú nyelvvizsga megszerzése céljából kerestem francia tanárt a beragadt diplomám kimentése miatt, és nagyon örülök, hogy Bogira rátaláltam! Bogi profi, alapos, igyekszik úgy felkészíteni a nyelvvizsgára, hogy a tudásom egy kicsivel a követelmény fölött legyen így biztosítva a sikeres nyelvvizsgát. Az órák jó hangulatban telnek, mindig akad valami új, játékos feladat, még érdekesebbé téve az órákat. Bogi előtt már jártam két másik francia tanárhoz, de össze sem lehet hasonlítani őket. Bogival végre tényleg úgy érzem, hogy van esélyem a nyelvvizsga megszerzésére. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Nyirfa Éva értékelése

Értékelés időpontja: 2019 március 24
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Hosszas keresgélés után szerencsére rátaláltam Bogira. Megbízható és profi tanárra volt szükségem aki segít abban, hogy a rég nem használt franciatudásom morzsáit újra összeszedjem és építhessek rájuk. Már az első órán megkezdtük a javítandó és hiányzó területek feltérképezését és csak néhány hét elteltével is úgy érzem sokkal több mindent tudok, mint kezdés előtt. Az órák valóban nagyon átfogóak: nyelvtant, hallgatást és beszédet is bőven tartalmaznak. Emellett színesek is és sosem unalmasak. Bogi órái mégjobban megszeretették velem ezt az általam egyébként is nagyon kedvelt nyelvet, ami nemcsak a tanulást könnyíti meg, hanem az órákon túli nyelvhasználathoz is nagyon fontos.

Kiss Bernadett értékelése

Értékelés időpontja: 2019 március 23
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Rengeteget köszönhetek neki, sokkal jobbak a jegyeim a suliban. Nagyon jól magyarázza el az anyagot. Emellett nagyon kedves, segítőkész, türelmes. Csak ajánlani tudom. :)

Tallós Réka értékelése

Értékelés időpontja: 2019 március 14
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Olyan tanàrt kerestem a kerületben,aki relevàns tapasztalattal rendelkezik,vàltozatos òràkat tart,van külfòldi tapasztalata,modern,fiatalos,lendületes,akivel könnyen és gördülèkenyen lehet nyelvet tanulni,akivel észrevètlenül mèg a legdurvàbb szàmokat is megtanulom,akinél sok a hallgatòs szövegèrtési feladat,aki rugalmasan kezeli,ha kisgyermek mellett éppen nem volt időm tanulni,akinèl jò hangulatban telnek az òràk,akinél hètről hètre èrzem a fejlődést,motivàl,lelkesìt,tökèletesen tudja mikor mit kell gyakorolni,mik a gyengeségeim amik még erősìtésre szorulnak. Bàtran ajànlom azoknak,akiknek hasonlò elvàràsaik vannak egy nyelvtanàrral kapcsolatban. Akàr hobby szinten akàr kènyszerből,Boginàl biztos,hogy ràèrez a tanìtvàny a nyelv szépsègeire,a hozzà tartozò kultùràt is elsajàtìtja és öröm lesz a tanulàs.

Böszörményi Éva értékelése

Értékelés időpontja: 2019 január 12
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Boginak hála a francia C1 nyelvvizsga könnyűnek tűnt :) Most olasz tanulásra tértem vissza hozzá és az elképesztő lelkesedése, felkészültsége és kedvessége minden nap motivál, hogy új nyelvet tanuljak! Az órák jó hangulatúak; munka miatt nem egyszerű összeszervezni az órák időpontját, de mindig talál megoldást rá! A több fajta megközelítés, alaposság és rugalmasság mind segítenek abban, hogy olaszból is ugyanolyan céljaim lehessenek, mint franciából :) A legjobb nyelvtanár, akivel valaha találkoztam.

Szűcs Márton értékelése

Értékelés időpontja: 2019 január 5
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kedves Mindenki! Jó szívvel ajánlom mindenkinek Bogit, aki gyorsan és jól akar megtanulni franciául vagy olaszul (már amennyiben ez lehetséges, hogy gyorsan és jól....mert ahhoz nem elég a tanár, ahhoz elég sokat is kell tanulni ám) Én egy alapfokú írásbeli nyelvvizsga után mentem hozzá szóbeli felkészítésre és egy féléves felkészülés után nagyon profi nyelvi kiképzés eredményeképp első próbálkozásra meglett a szóbeli. A tanárnő nagyon alapos, jó logikával magyarázza a nyelvtant - ami a latin nyelveknél elengedhetetlen - különösen jó képességekkel világít rá az összefüggésekre úgy, hogy az könnyen meg is jegyezhető. Teljesen tisztában van a beszélt nyelvvel, a hivatalossal és lazán használt kifejezésekkel egyaránt - ez is bejött a vizsgán - Nagyon jó témái vannak, jók a szituációs gyakorlatok, viccesek, ugyanakkor szakszerűek és "megdolgoztatóak". A szövegértés az néha elég durva és sokszor úgy gondoljuk - na ez sosem fog menni a vizsgán - de hölgyeim és uraim, senki ne féljen, a vizsga jóval lazább - ez is jó "Bogi-taktika"... Ami pedig végül az igeragozást illeti: ebből is kiváló a kollegina - állandóan ragoztat, szóval esély sincs elfelejteni az olyan szivatós igéket, mint pl. a s'assoire. Ha Bogihoz mész, garantálom, hogy ennek az igének az összes hülye alakját kívülről betéve tudni fogod... Ja, és a számok is állandó témák az órákon. Szerintem Bogiban egy matektanár is elveszett titkon...! Mindegy, a lényeg, hogy én imádom az óráit. Én francia nyelvre jártam hozzá, de ha az olaszt is ilyen fels fokon űzi - már pedig miért ne - akkor az olasz nyelvre járóknak is hasonlóan jó hangulatú - de azért megfelelően kemény órákban lehet része nála.... Kedves próbálkozók! Sok sikert és vidám, hasznos órákat kívánok! (Ha sok helyesírási hibám van, az nem azért van, mert a magyar nyelvtan tanárom kevésbé volt ügyes. mint Bogi, hanem mert nagyon gyorsan írtam, és olyankor néha a szavakból kimarad egy-egy betű - de ezt mindenki gondolja oda!)

Gyarmati Krisztina értékelése

Értékelés időpontja: 2018 december 21
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sziasztok! Kb.: 1 éve vagyok Bogi tanítványa. Hobbiból kezdtem újra felnőtt fejjel a francia nyelv tanulását. Korábban több tanárnál is megfordultam, de mindig abbahagytam, nem tetszettek az órák, stb. Bogit csak ajánlani tudom. Egy végtelenül kedves, felkészült tanár. Maximálisan a tanulói igényei szerint oktat, az általad elvárt tempóban. Ha igény van rá, mindent többször türelmesen elmagyaráz. Minden órán van hallott anyag hallgatás és különböző témakörökben -beszélgetés. Végtelenül rugalmas az órák tekintetében, és megértő. Amióta Bogihoz járok, vélemènyem szerint nem csak egy tanárra, de barátra is szert tettem. Odafigyel a tanítványaira, én megtaláltam a legjobb tanárt, bátran kijelentem és nyugodt szívvel ajánlom bárkinek. Kriszta

Szőke Bianka értékelése

Értékelés időpontja: 2018 december 3
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Számos helyen, tanárnál kezdtem már el sikertelenül a francia nyelvtanulást, egyedül Boginál éreztem magam mindig jól, nála értettem meg a kis nyelvtani nüanszokat. Az órái frissítően hatnak az emberre, összeszedett, nincs olyan kérdés amire ne tudná a választ, lelkes, kedves és egyáltalán nem az a tipikus vaskalapos tanár. Boginál sikerült észrevennem a francia nyelv szépségeit, azóta mióta hozzájárok még jobban imádom Franciaországot, mert nem csak nyelvet, hanem kultúrát is tanulunk. :)

Horvátné B. Márta értékelése

Értékelés időpontja: 2018 július 24
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Másik tanárnál kezdtem a francia nyelvtanulást. Valahogy nem éreztem jól magam az órákon. Két év után váltottam, és úgy érzem, "hazaértem"! Én csupán hobbiból tanulom a nyelvet, fontos, hogy pozitív élményeket adjon. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Eszes Fruzsina értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 30
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bogi hihetetlen megbízható és rugalmas tanár. Hosszú kihagyás után egy sikeres államvizsgára való felkészülésben nyújtott elengedhetetlen segítséget. Csak ajánlani tudom! Szerencsés, aki hozzá jár!

Fekete Ibolya értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 22
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A nyelvi órák profizmusa mellé az i-re a pont a sikeresen megírt nyelvvizsga! Szuper! Teljes a boldogság!

Fekete Ibolya értékelése

Értékelés időpontja: 2018 május 13
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

BME C1 vizsgára készít fel Bogi. A változást napról napra érzékelem, bízom a sikeres vizsgában. Bogi rendkívül mély nyelvtani ismerettel és széleskörű szókinccsel rendelkezik, nem marad megválaszolatlan kérdés. Magyarázatai érthetőek, logikusak, látja, hol hiányos a diák tudása. Emellett következetes a számonkérésben, ami számomra nagyon fontos. Kedves, baráti hangulat az órákon.

Böszörményi Éva értékelése

Értékelés időpontja: 2018 április 16
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bogi a legfigyelmesebb, legrugalmasabb és legfelkészültebb tanár, akihez valaha jártam! A barátságos hangulat és a rengeteg rendelkezésre álló anyag mellett érdekessé tesz minden témát, motivál nap mint nap. :)

Molnár Balázs értékelése

Értékelés időpontja: 2018 március 22
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szuper tanár, nagyon felkészült, minden kérdésre tud válaszolni. rendkívül rendszerezett órákat tart, világos magyarázatokkal. mindenkinek szívből ajánlom!!!

Ilyés Alex értékelése

Értékelés időpontja: 2018 február 19
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bogi nagyon felkészült és összeszedett tanár, nem lehet zavarba hozni semmilyen nyelvi kérdéssel, a legkülönlegesebb szavaknak is tudja a francia megfelelőjét. Jól felismeri, hogy miben vagy jó és mi az, ami kevésbé megy, ennek megfelelően bíztat és gyakoroltat. Bogi lelkes és nagyon érdeklődő, könnyű vele bármilyen témáról elbeszélgetni, ami segíti a szóbeli készségek fejlesztését. Éppen ezért a hangulat is kiváló, szívesen jár oda az ember, könnyen megközelíthető, főleg a 16. kerületből.

Jávor Babett értékelése

Értékelés időpontja: 2018 február 19
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bogi igazán nagyszerű tanár! Remekül elmagyarázza az anyagokat,mindig kedves és segítőkész. Könnyen megérteti a nehéz feladatokat is és nem csak az órákon, hanem bármikor amikor szükség van rá segít azonnal. Mindenkinek csak ajánlani tudom,mert tényleg remek tanár. Az órái után mindig feldobottabb a napom.

Udvari Félix értékelése

Értékelés időpontja: 2018 január 25
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Pótvizsgára nagyon jól felkészített, Nagyon jó jegyeket szereztem a különórák mellett az iskolában. Mindig segítőkész. Odafigyel a részletekre. Félévkor 4-es lettem.

Nagy Dorottya értékelése

Értékelés időpontja: 2018 január 16
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Lassan egy éve járok már hozzá minden héten, és azóta hatalmasat fejlődött a francia a tudásom. Nagyon barátságos, fiatalos, pörgős személyiség. És nagyon rugalmas is, bármilyen probléma merül fel az óra időpontjával, mindig találunk megoldást a pótlásra.

Vőneki Fruzsina értékelése

Értékelés időpontja: 2018 január 3
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Körülbelül fél éve járok rendszeresen a Bogihoz. Azóta 2 jegyet javult az átlagom. Boginál mindig megértem a tananyagot. Rendkívül türelmes és megértő. Csak ajánlani tudom! Szuper tanár!

Bogdán Márta értékelése

Értékelés időpontja: 2017 november 4
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Mielőtt elkezdtem volna járni hozzá, eléggé el voltam veszve a sok ismeretlen nyelvtani szabály és a francia nyelv nehézségei között, de amióta Nála tanulok, magabiztosan tudom használni a nyelvet, illetve tudok tudatosan olyan formulákat alkalmazni a beszédben/írásban ami annak köszönhető, hogy minden apró részletre kitérünk, mindent nagyon érthetően elmagyaráz. Nagyon oldottak az órák, jó hangulat garantált! Bogi nagyon rugalmas, nagyon kiszámítható, rendszerezett, alapos tanár. Komoly munka folyik nála, én emelt érettségire és oktv-re készültem nála, mindkettő a vártnál jobban sikerült, hála a hatékony együttműködésnek. Nagyon sokat fejlődtem Nála! Nem volt nála jobb tanárom eddig még! Csakis ajánlani tudom mindenkinek! :)

Farkas Laura értékelése

Értékelés időpontja: 2017 október 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon jó tanárnő! Nagyon motiváló személyiség! Könnyen alkalmazkodik a tanulókhoz, ha esetleg kések vagy át kell raknom az órát mindig elfogadó és a lusta tanulók számára mint én tud adni motiváltságot ! :) Csak ajánlani tudom! Mindig felkészült és nem az a vaskalapos tanár hanem fiatalosan tanítja a franciát és jól kiemeli a lényeget!

Nguyen Mai értékelése

Értékelés időpontja: 2017 október 16
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bogi az egyik legfelkészültebb és tehetségesebb tanár akivel valaha volt szerencsém. Nagyon szeretek nála tanulni, mindig szuper a hangulat, és nem csak jól érzem magam de rengeteget fejlődök nála. Könnyen el lehet érni és flexibilis is tud lenni, "vészhelyzetekkor" (pl. ha nyelvvizsga van másnap vagy dolgozat vagy érettségi) akkor akár nagyon korán reggel vagy késő este is tart órát. Számomra nagyon fontos hogy a tanárt tényleg érdekelje a kitűzött célunk, és Bogival közösen sikerült egy szuper emelt szintű érettségit tennem, nemsokára pedig a felső fokra készülünk. Bogi nem csak egy tanár aki beszéli a francia a nyelvet és próbálja megtanítani, neki rengeteg tanári tapasztalata van. Nagyon felkészült, és szerintem nincs olyan helyzet vagy gond ahol ne találná fel magát. Én csak ajánlani tudom őt!