Francia magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzücs Lívia 7000 Ft / 60 perc

Szücs Lívia

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 24 év

Végzettség: Egyetem

Foglalkozás: Franciatanár, magyar mint idegennyelv tanár

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő! Ha szeretnél franciául tanulni, keress bátran! Személyre szabott tananyaggal, az igényeidhez mérten beszédközpontú, szövegértésre fókuszáló vagy akár nyelvtani gyakorlatokra épülő órákkal várlak. Jelentkezz a szucs.livia06@gmail.com címen!

Oktatás helyszíne

Otthon 11. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Speciális nyelvtanulás fajta: Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@franciatanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Pataki Lilla értékelése

Értékelés időpontja: 2024 március 6
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Líviát másfél éve ismertem meg, amikor a férjem munkája miatt Franciaországba költöztünk családostul úgy, hogy egyáltalán nem beszéltem a nyelvet. Online órákat vettem tőle heti hétszer. Mindenkinek bátran ajánlom! Az órák mindig nagyon jó hangulatban teltek, szenvedélye nemcsak segített nekem jobban megérteni a francia nyelvet és kultúrát, hanem mivel nagyon empatikus és érdeklődő beszélgetőtárs, segítségével levetkeztem a szorongásomat az idegen nyelven való megszólalástól. Nagyon hálás vagyok az odaadó tanításáért és azért, mert másfél év alatt nulláról 84%-os B2 nyelvvizsgát szereztem!

Hódosi Krisztina értékelése

Értékelés időpontja: 2024 március 4
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ezúton szeretném megköszönni azt a hatalmas segítséget, amit Luca lányom kapott tőled, és nem csupán francia nyelv fejlesztéséből. Végtelenül büszke vagyok rá, hogy ilyen jól sikerült az érettségije, és hogy bevállalta a francia tanulást.

Galambos Péter értékelése

Értékelés időpontja: 2024 január 27
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Külföldi munkavégzés okán kerestem franciatanárt. 2021-ben ismertem meg Líviát a franciatanarok.hu honlapon keresztül. Teljesen kezdő szintről 2-2,5 év alatt B2/C1 szintig sikerült eljutnom vele, ebben a nem túl egyszerű nyelvben. Kérésemre az alapvető oktatási elemek (szavak, nyelvtan) mellett erős hangsúlyt fektettünk a kommunikációs képességek fejlesztésére, mivel a külföldi munkakörnyezet miatt, erre kifejezetten szükségem volt. Fél évig személyesen jártam órákra, ezt követően online, ami nem okozott fennakadást a fejlődésemben. Lívia a tankönyvi gyakorlatok mellett egyéb, modern eszközöket is használ az oktatás során, így például több rövidfilmet, interjút, hallás utáni szövegértést segítő gyakorlatot is javasolt számomra. Ad hoc témák (leginkább francia nyelvű ügyintézés) kapcsán is mindig igyekezett segítségemre lenni. Lívia óráit minden korosztály számára ajánlom.

Schneider Edina értékelése

Értékelés időpontja: 2023 október 30
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Először is nagyon örülök, hogy rátaláltam Líviára, és hogy éppen volt kapacitása elvállalni! Az előző tanárommal kb 9 hónapot dolgoztam és konkrétan minden óra előtt kb. 30 perc alatt összevágtam a házifeladatot. Nem volt következetes és sajnos nem gyakoroltam sokat a munkafüzetben. Jó tanár volt, de “elbarátnősködte” a dolgot. Szóval így szépen elszórakoztunk, nem mondom hogy nem haladtam semmire, de nagyon felszínesen. Lívia tanítási módszere nekem nagyon tetszik, és szuper jó, hogy rengeteg feladatot kell csinálni. Konkrétan minden nap reggel azzal kezdem a napot, hogy ne legyek stresszben az óra előtt, mert nem lenne elég a 30 perc gyorsan összevágni a dolgokat! Lívia nagyon kedves, jól magyaráz és ügyesen motivál. Angol-orosz tanárként, (szóval mint kollega) a véleményem az, hogy le a kalappal a tudása előtt is!

Galgóczi Gábor értékelése

Értékelés időpontja: 2023 szeptember 5
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bármilyen túlzás nélkül eddigi legjobb nyelvtanárom. A gimnáziumi nyögvenyelős poroszos nyelvtanítás szöges ellentéte, segített felkészülni a küszöbszíntű nyelvvizsgámra úgy, hogy élvezni is tudtam a nyelvtanulást. Bárkinek csak ajánlani tudom!

Bencsáth Olivér értékelése

Értékelés időpontja: 2023 július 30
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Középfokú nyelvvizsgaszintet céloztam meg, de úgy éreztem az iskolai tanítás erre nem lesz elég. Ezért úgy gondoltam, szülség lesz segítségre. Lívia nagyon jól kiegészítette az iskolai képzésemet. Rugalmasan és barátságosan tudtunk együtt dolgozni. Felkészülésemet folyamatosan segítette gondolataival és értékelésével. Online vettem tőle az órákat, de ebből semmi gond nem volt. 1 év tanulás után elsőre sikeres B2 (középfokú) nyelvvizsgát tettem. Mindkét tanáromnak köszönöm a segítséget! A tanárnő mindig segítőkész volt, örülök, hogy ő taníthatott. Úgy érzem, hogy segített megértetni velem a franciát. Szóban beszéltünk franciául és ez sokat segített. Köszönöm Lívia!