Francia magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzabadi Ildikó 9500 Ft / 90 perc

Szabadi Ildikó

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 20 év

Bemutatkozás

Fő célom az, hogy mindenkiből kihozzam a maximumot. Nincs két egyforma diák, ezért két egyforma tanóra sem. Az én óráimat az teszi különlegessé, hogy mindenkinek az egyedi igényeit figyelembe veszem. Előfordulhat például, hogy nem csupán a francia nyelvvel kell foglalkozni egy a francia iskolába járó kiskamasz diák esetében, hanem például az adott tárgyak anyagát is át kell venni. Van, akivel versenyekre készülünk, van akinek feladatát tanulási nehézségek ill. pszichés zavarok nehezítik. Felnőttek esetében valakinek elég az otthoni tanulást kiegészítő konzultáció, valaki mögött keményen ott kell állni ahhoz, hogy haladjon, valaki egyszerűen csak beszédkészségét szeretné fejleszteni. Mindez számomra természetes. Szoktam mondani, hogy diákjaimat én nem egy számsorként látom, amelyet a bizonyítványba be lehet írni, hanem teljes emberként. Büszke vagyok arra, hogy több kiskamasz diákom maga kérte óraszámának vagy az órák hosszának a növelését. Sőt, olyan 14 éves diákom is volt, aki zsebpénzéből is hajlandó volt az óráit fizetni.
Természetesen a hatékony tanításnak a személyre szabott bánásmód és a figyelem csak egy alappillére. Emellett szilárd nyelvtudással rendelkezem, hiszen ELTE-s fordító- tolmács diplomám van, éltem külföldön, és a mindennapjaimban is franciául kommunikálok.
Végezetül a tárgyi feltételek is adottak, hang- és írásos anyagokat egyaránt tudunk használni az órákon.
Telefonon várom minden kedves érdeklődő jelentkezését.

Oktatás helyszíne

Otthon 2. kerület, Pesthidegkút

Online oktatást vállal.

Egyéb

4 évig élt anyanyelvi környezetben.

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 5000 Ft / 90 perc / fő
3 fő részére 3300 Ft / 90 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Fordítói felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Pótvizsgára felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@franciatanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Lenkefi Czapek Dora értékelése

Értékelés időpontja: 2019 október 15
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Középfokú francia tudásomat szerettem volna fel frissíteni, ezért fordultam Ildikóhoz. Német nyelv tanárként határozott elképzeléseim vannak a tanítási módszereket illetően , de szerencsére itt megtaláltam amit kerestem. Az órák érdekesek, személyre szabottak, és mindig meglepődöm, hogy már vége is?!? Azt hiszem ezzel mindent elmondtam..😊

Rozsa Brigitta értékelése

Értékelés időpontja: 2019 október 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szerencsere ratalaltam Ildi hirdetesere,mert igy egy nagyon profi tanart ismerhettem meg.A francia nyelv tanitasaban kertem a segitseget.Ildi kedves,korrekt,nyelv tudasa nagyon magas szinten van,kivulrol fujja a nyelvtani szabalyokat,maximalista,de nem szid le,ha nem csinalom meg a hazifeladatot.Tetszik,hogy az orakat igenyeimnek megfeleloen allitja ossze,orak alatt csak franciaul beszelunk,hanganyagokat hallgatunk,feladatokat oldunk meg es nagy hangsulyt fektetunk a helyesirasra is.Az orak kellemes kornyezetben telnek,sokat nevetunk.Rengeteget fejlodtem,miota hozza jarok,mindenkinek csak ajanlani tudom.

Dunai Adrienn értékelése

Értékelés időpontja: 2019 február 1
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ildikóhoz azért fordultam, h segítsen francia nyelvtudásomat felfrissíteni. Mindig személyre szabottan készült, az órákra olyan témákat, cikkeket adott, melyek tényleg érdekeltek, szakmámba vágtak. Tetszett az is, hogy a házi feladatot mindig számonkérte, és hogy tényleg a mai beszélt nyelvet tanította modern módszerekkel. Kedves, mindig elérhető, korrekt, csak ajánlani tudom. Akár magadnak vagy gyermekednek keresel nyelvtanárt, bátran ajánlom, hogy tegyél vele egy próbát, mert nem fogsz csalódni. Jó tanulást!

Dr Györe Balázs értékelése

Értékelés időpontja: 2019 január 25
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A Tanárnő 60 évesen is elfogadott teljesen kezdő francia oktatásra, az évek során egyre stabilabb tudásra tettem szert. Sok önmagamban való kételkedésemmel segített megküzdenem, a motivációs szintemet mindig valami új anyaggal és az engem leginkább érdeklő témák előtérbe hozásával volt képes fenntartani. Pedagógiai és pszichológiai témákban mélységekig tudtunk hatolni, mindez könnyed, szeretet-teljes légkörben zajlott, és ma már Francia-Svájcban a hétköznapi életben könnyedén boldogulok. Hálával gondolok az együtt töltött időkre, mindenkinek csak ajánlani tudom Öt sokoldalúsága, felkészültsége, és példa-értékű emberi kvalitásai miatt.

Fekete Lili értékelése

Értékelés időpontja: 2019 január 25
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Örülök, hogy Ildit választottam nyelvvizsga-felkészítő tanárnak. Minden órára nagy lelkiismerettel felkészül, a nyelvtani szabályokat kiválóan ismeri és a francia nyelvet úgy beszéli, mint saját anyanyelvét. Az elejétől franciául beszélt hozzám, így idővel kialakult a társalgási szint ismerete a fejemben. Jó pszichológiai érzékkel is tanít, tud motiválni, s amikor kell szigorú, mivel naprakészen ismeri a nyelvvizsgákon elvárt tudásanyagot. Ennek megfelelően készít fel. Ajánlom őt!