Francia magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKPongráczné Lányi Szilvia 4000 Ft / 45 perc

Pongráczné Lányi Szilvia

Hol tanít: Szolnok

Kiket tanít: Középiskola, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 4 év

Végzettség: Egyetem

Foglalkozás: tolmács-szakfordító

Kor: 45 éves

Bemutatkozás

Frissen végeztem a BME francia nyelvű társadalomtudományi szakfordító és tolmács szakán. 8 éve hobbiból kezdtem el tanulni ezt a gyönyörű nyelvet, mely mára hivatásommá vált. Az első diplomámat az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző főiskolai kar oligo-pszichopedagógia szakán szereztem. Tanulási nehézségekkel élő gyermekek fejlesztésével foglalkoztam 20 éven át . Tapasztalatomnak nagy hasznát veszem magántanárként. A francia nyelvet középszinttől oktatom.
BME középfokú , felsőfokú , Origo középfokú , felsőfokú, Delf B2, középfokú nyelvvizsgára, vagy konszekutív tolmácsvizsgára készítelek fel, ha szeretnéd. Leendő tanítványaimat 8-15 óráig várom online. A 4000 Ft-os óradíj egy főre vonatkozik, hétköznap.
Ahhoz, hogy diákjaim a legjobb formában legyenek mentálisan, számos módszert fejlesztettem ki. Erőlködés, szenvedés nélkül lehet igazán tartós és gyors fejlődést elérni.
Ha kíváncsi vagy, hogyan, jelentkezz bátran ?

Bon courage.

Oktatás helyszíne

Szolnok

A hirdető nem adott meg pontosabb helyszínadatokat.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Speciális nyelvtanulás fajta: Diszlexiások, diszgráfiások, diszfóniások oktatása, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvi tréning, Pszichológiai nyelvi háttér kifejlesztése, Senior (50+) oktatás, Szótanulás magolás mentes módszerrel, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: irodalmi, média és kommunikáció, művészeti, pszichológiai

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Origó, DALF, DELF

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@franciatanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Sebeő Talán értékelése

Értékelés időpontja: 2020 december 1
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Francia felsőfokot vettünk , veszünk s fogunk is venni . Az első, ami eszembe you t, hogy JELLEMES, és ez a sok volt frankótanáromra finoman szólva nem volt elmondható,ahogy az olasztanáraimra se: nem mondja le sohasem az óráit, ha mégis ( pl. sürgős rohanás állatkórházba, de az is csak 1X vala), duplán adja vissza a találkozás dupla óráit. Szenvedélyből tanít.Döbbenetklassz. Az a jó személyét illetően, hogy PEDAGÓGUS, nem kókler . A többi franciatanár felejtős ! On-line tanít. Egy csoda Ő.