Francia magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKPongráczné Lányi Szilvia 4500 Ft / 45 perc

Pongráczné Lányi Szilvia

Hol tanít: Szolnok

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 4 év

Végzettség: Egyetem

Foglalkozás: tolmács-szakfordító

Kor: 48 éves

Bemutatkozás

Francia nyelvű szakfordító és tolmács vagyok, B2 szinttől és 14 éves kortól várom szeretettel tanítványaimat. Holisztikus módszerrel segítek a stresszes időszakokban. Pl. vizsga. Coach-szemlélettel.
BME középfokú , felsőfokú , Origo középfokú , felsőfokú, Delf B2 középfokú, Dalf C1 felsőfokú nyelvvizsgára, vagy konszekutív tolmácsvizsgára készítelek fel, ha szeretnéd. Leendő tanítványaimat 8-17óráig várom online. A 4500 Ft-os óradíj egy főre vonatkozik, hétköznap.

Számos oka lehet annak, hogy magántanárt keres az ember. Számomra a legfontosabb az, hogy ebben a személyes helyzetben teljes odafordulást és ráhangolódást adok, amivel átsegítem diákjaimat a mentális, pszichés nehézségeken nyelvtanulás közben, mint pl. rossz kiejtéstől való félelem, vizsga előtti stressz, megfelelési kényszer, önbizalomhiány. Ezeken a területeken nagy tapasztalatom van.

Oktatás helyszíne

Szolnok

A hirdető nem adott meg pontosabb helyszínadatokat.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Speciális nyelvtanulás fajta: Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvi tréning, Pszichológiai nyelvi háttér kifejlesztése, Senior (50+) oktatás, Szótanulás magolás mentes módszerrel, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: irodalmi, média és kommunikáció, művészeti, pszichológiai

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Origó, DALF, DELF

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@franciatanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Sebeő Talán értékelése

Értékelés időpontja: 2020 december 1
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Francia felsőfokot vettünk , veszünk s fogunk is venni . Az első, ami eszembe you t, hogy JELLEMES, és ez a sok volt frankótanáromra finoman szólva nem volt elmondható,ahogy az olasztanáraimra se: nem mondja le sohasem az óráit, ha mégis ( pl. sürgős rohanás állatkórházba, de az is csak 1X vala), duplán adja vissza a találkozás dupla óráit. Szenvedélyből tanít.Döbbenetklassz. Az a jó személyét illetően, hogy PEDAGÓGUS, nem kókler . A többi franciatanár felejtős ! On-line tanít. Egy csoda Ő.