Francia magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKintli Borbála 3000 Ft / 60 perc

Kintli Borbála

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Bemutatkozás

Szeretnéd eredeti nyelven nézni a filmeket vagy franciául olvasnál? Belevágnál végre, hogy megtanulj franciául? Már érettségire/nyelvvizsgára készülsz?

Az ELTE BTK esztétika és filozófia szakán végeztem, közben fél évet töltöttem Párizsban, ahol az Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne-on hallgattam filozófiát. Jelenleg doktori tanulmányokat folytatok, fő kutatási területem a 20. századi francia filozófia.

A francia nyelv és kultúra mindig is vonzott, szeretem a francia nyelvet tanulni és tanítani egyaránt. Immár néhány éve, hogy tanulmányaim mellett francia-tanítással foglalkozom. Tanítványaimat készítettem fel nyelvvizsgákra, de oktattam teljesen kezdő szintről is. Keress bátran, ha nyelvvizsgára/érettségre készülsz, vagy ha egyszerűen csak kedvet érzel magadban, és szeretnél megtanulni franciául. :)

Az órákat egyeztetés alapján a város egy központi és szimpatikus helyén tartom (Móricz Zsigmond körtér, Ferenciek tere, Kálvin tér...).

Oktatás helyszíne

Budapest

A hirdető nem adott meg pontosabb helyszínadatokat

Egyéb

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@franciatanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.