Francia magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKintli Borbála 5000 Ft / 60 perc

Kintli Borbála

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Bemutatkozás

Bonjour à tou.te.s !

Je vous propose des cours de français en ligne (sur skype) de Dijon. Pendant les dernières années, j’ai donné des leçons de type varié aux débutants et à ceux qui maitrisent déjà un niveau plus élevé. Je vous aide à la préparation de l’examen de langue (DELF, ECL, BME) ou à ratrapper le français à l’école ou au lycée. Si vous aviez juste envie d’apprendre cette langue exceptionnelle, vous pourriez également me contacter.

A propos
A côté de l’enseignement de français, je suis doctorante au Département d'Esthétique d’ELTE. Je prépare ma thèse en philosophie française du 20e siècle. Au cours de mes études précédentes, j’ai passé un semestre à l’Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne et cette année, je fais mes études à l’Université de Bourgogne à Dijon.

N’hésitez pas à me contacter si vous aviez la moindre question. :)
Merci de m’écrire directement sur mon adresse e-mail pour une communication plus
facile !

Informations pratiques
adresse e-mail : kintlibori@gmail.com
prix : 5000 Ft (60min)

- - - -
Dijonból vállalok online (skype) francia oktatást. Az elmúlt években tanítottam egészen kezdőket, de voltak olyan tanítványaim is, akik már magasabb szintű francia tudással kerestek meg. Segítek felkészülni a nyelvvizsgára (DELF, ECL, BME), tartok korrepetálást általános iskolásoknak, gimnazistáknak. Ha egyszerűen csak szeretnél franciául tanulni, szintén várom a jelentkezésedet.

Rólam
A francia oktatás mellett az ELTE Esztétika Tanszékének PhD hallgatója vagyok. Disszertációmat 20. századi francia filozófiából írom. Korábbi tanulmányaim során egy szemesztert az Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne-on töltöttem, ebben az évben pedig az Université de Bourgogne-on tanulok Dijonban.

Keress bátran, ha további kérdésed lenne! :)
Kérlek, közvetlenül az e-mail címemre írj a gördülékenyebb kommunikáció érdekében! Köszönöm!

Hasznos tudnivalók
e-mail: kintlibori@gmail.com
óradíj: 5000 Ft (60 perc)

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@franciatanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.