Francia magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKHelényi Szilvia 8000 Ft / 60 perc

Helényi Szilvia

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 21 év

Weboldal: www.francia-tanulas.hu

Bemutatkozás

Helényi Szilviának hívnak, 20 éve tanítom a francia nyelvet nyelviskolákban és magántanárként. Óráim beszédközpontúak, időbeosztásom rugalmas.
További információ: www.francia-tanulas.hu
Szeretettel várok mindenkit az első, ingyenes órára!

Oktatás helyszíne

Otthon 3. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 4500 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@franciatanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Pesze Alexandra értékelése

Értékelés időpontja: 2022 július 26
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szilvi egy vérprofi tanár, aki elképesztő precizitással, hozzáértéssel és odaadassál oktat, úgy hogy közben az egész nem is tűnik tanulásnak. Az órák csak úgy elröpülnek mikor az ember Szilvivel beszélget, és minden perce megéri, mert egyszerre találsz barátra és fejlődsz észrevétlenül. A témák klasszak, személyre szabottak, a feladatok kellőképpen játékosak, izgalmasak, tele kihívással. De mind közül a legnagyobb ajándék az az, hogy csak franciául kommunikálunk. Ezzel Szilvi olyan készségeket erősít, amelyek segítenek megállni a helyünket a mindennapokban, és ennél lényegesebbet el sem tudnék képzelni! Szilvi tényleg fantasztikus, tanúlócentrikus és remélem, hogy még sokáig tanulhatok tőle!

Nador Szilvia értékelése

Értékelés időpontja: 2020 augusztus 17
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Abszolút minimális francia tudásomat Szilvi csodálatos türelemmel és odaadással fejlesztette a mai haladó nyelvtudássá. A mindig változatos és érdekes feladatok a nyelvtanulást örömmel telivé tették, az ember szinte már várja a következő órát. Szilvi nagyon flexbilis és az egyéni igényeket mindig figyelem előtt tartja. Hiába tanulok már hosszú évek óta, Szilvi még mindig türelmesen javitja a hibákat és különös figyelmet fordit a nyelvtanilag helyes beszédre. Kitűnő tanár, aki sajnos nagyon ritka a mai világban, 5 csillag:)

Bencze Franciska értékelése

Értékelés időpontja: 2020 július 29
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szilvi nagyon kedves, gyakorlatias és felkészült tanár. Minden órája változatosan telik. Beszédközpontú órái a valós szituációkra készítenek fel és növelik az ember önbizalmát, a motivációját a tanulásra.

Lux Andrea értékelése

Értékelés időpontja: 2020 július 27
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Már több, mint 1 éve járok hozzá és egyszerűen imádom az órákat, nagyom távol áll egy iskolai francia órától szerencsére. Sokat tanultam már és fogok is még. Az órákon mindenfajta képesség fejlesztésre figyelmet fordít és nem utolsósorban az órák tényleg jó hangulatban telnek :))) Ajánlom nagyon is!!!

Csökönyi Regina értékelése

Értékelés időpontja: 2020 július 25
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Őszintén szólva "elfogyasztottam" pár magántanárt mire Szilvire akadtam... na ő jól meg is izzasztott 🙂! Nem volt pardon, nem volt magyar nyelvű trécselgetés! Minden szót ismer, minden kifejezést, a tudása rendkívüli. Neki köszönhetem, hogy elértem a (számomra) lehetetlent, a középfokot, majd a gazdasági szakmai nyelvvizsgát, ezáltal a diplomámat is. Szigorú, precíz, maximalista és lelkiismeretes - emellett emberileg is nagyon megkedveltem, mondhatni, barátok lettünk. A legjobb szívvel ajánlom mindenkinek, aki tényleg meg akar tanulni franciául.