Francia magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKGoldberger David 3500 Ft / 60 perc

Goldberger David

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36304695452

Oktatási tapasztalat: 10 év

Kor: 46 éves

Bemutatkozás

Bonjour à tous mes futurs élèves,
en tant que professeur de français bilingue, je m’occupe depuis plusieurs années des étudiants ayant l’intention de se progresser surtout dans le domaine de communication. Selon mes expériences c’est la production orale qui pose beaucoup de difficultés aux apprenants, donc pendant mes cours c’est sur ce principe qu’on avance.
J’accueille avec plaisir des élèves du lycée, des étudiants ou des adultes qui en ont marre des professeurs et des cours de „grammaire” et préfèrent plutôt les cours interactifs pendant lesquels on atteint ensemble le niveau de connaissance souhaitable pour se débrouiller facilement dans les situations quotidiennes ou de même professionnelles.

Kedves leendő tanítványaim,

francia-magyar anyanyelvű tanárként évek óta foglalkozom franciatanítással. Tapasztalataim szerint a diákok többségének komoly nehézséget okoz az, hogy megszólaljanak, szóban is ki tudják magukat fejezni. Ebből következően az óráimon elsősorban a szóbeli kommunikáció fejlesztésére helyezem a hangsúlyt, természetesen nem elhanyagolva a nyelvtani szerkezetek szükséges mértékű gyakorlását.
Várom szeretettel mindazokat, akik a „nyelvtan” órák helyett szívesebben vennének részt gyakorlatias foglalkozásokon, ahol mind a hétköznapi, mind a szakmai szituációkban használható nyelvtudásra tehetnek szert.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

20 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Ingyenes próbaóra.

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@franciatanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.