Francia magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKEgyed Katalin 6500 Ft / 60 perc

Egyed Katalin

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 10 év

Végzettség: Francia nyelvtanar

Kor: 46 éves

Bemutatkozás

Kedves Leendő Tanítvány!


Tanulni szeretnéd, illetve tanulnod kell a francia nyelvet? A társalgási szintedet szeretnéd fejleszteni és hétköznapi szituációkban gördülékenyen részt venni?

Bármi is a motivációd; az előbbiek vagy jobb osztályzat, felkészülés az érettségire, alap-, közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgára, kiutazás hosszabb távra, dolgozzunk együtt ezen!

Magamról
A francia nyelv és kultúra nekem olyan, mint a jó csokoládé. Minél több, annál jobb. Ehhez a lelkesedéshez társul még a tanári diplomám, a 10 éves tanítási tapasztalatom és a franciaországi nyelvi képzések, többek között a párizsi Chambre de Commerce et d’Industrie üzleti nyelvtanfolyamai, amik együttesen segítik a munkámat.

Tanítási módszerem
Rugalmasan igazodom az elvárásaidhoz, természetesen a tudásszintedhez ugyanakkor motivállak a haladásra. De ne aggódj, nagyon türelmes és segítőkész vagyok. Ha hibázol, majd kijavítalak. Soha ne érezd rosszul magad ilyen esetben. Ez a tanulási folyamat része. A legfontosabb, a félelem nélküli kommunikáció. A célod az én célom is!

Ügyelek arra, hogy változatos feladatokkal minden készségedet fejlesszük: a beszédedet, az írásodat, az írott és hallott szövegértésedet, valamint a nyelvtani ismereteidet. Az érdeklődésedet figyelembe véve, a kulturális tartalmak is helyet kaphatnak az órákon, úgymint a humoros történetek, a viccek, az ételreceptek, a művészetek, a dalok… stb.

Kezdő szinten a szókincs, a nyelvtan, a kiejtés és betűzés kap hangsúlyt. Lazításként zenével tanulunk. A házi feladatokkal pedig megerősítjük a tanultakat.
Közép és haladó szinten megismerkedünk a magasabb szintű levélírással. A videó és hanganyagokkal, újságcikkekkel gazdagítjuk az órákat. Majd kérdéseket teszek fel a hallottakkal kapcsolatban és véleményt mondunk kommunikáció fejlesztési céllal. Ezúton garantáltan magabiztos leszel a beszélt nyelv birodalmában.

« Si vous parlez à un homme dans une langue qu’il comprend, vous parlez à sa tête.
Si vous lui parlez dans sa langue, vous parlez à son cœur » – Nelson Mandela

Segédanyagok: hanganyagok, képanyagok, dalok, gyakorlatok, újságcikkek

Az első óra ingyenes. Jó lehetőség arra, hogy megismerjük egymást és képet kapjak a nyelvi szintedről valamint a közeli és távoli, franciával kapcsolatos céljaidról.

Mivel külföldön élek, a tanítás csak Skype-on megoldható, de emellett a Google Doc, mint közös jegyzetelő felület lesz a segítségünkre.
6500 Ft/ 60perc

Bármilyen kérdésedre szívesen válaszolok.
Várom a jelentkezésedet!

E-mail cim: katinette8@gmail.com
Telefon: +44 7465426931

À bientôt,
Kati

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

5 évig élt anyanyelvi környezetben.

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Kiejtés javítása, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Senior (50+) oktatás, Célnyelvi civilizáció

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@franciatanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.